Primele spectacole ale lunii octombrie la Teatrul „Puck

September 30, 2021
444 Views

Cei mici sunt așteptați la finalul săptămânii la Teatrul de Păpuși  „Puck” din Cluj-Napoca cu două spectacole: „Prin ochii Micului Prinț”/  „Kishercegszemmel”, în regia lui Vadas László, programat pentru  sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 11 și „Lupul interzis”, în regia lui  Radu Dinulescu (duminică, 3 octombrie, de la 12.30).
Spectacolul „Prin ochii Micului Prinț”/ „Kishercegszemmel” este o  reprezentație nonverbală inspirată din povestea lui Antoine de  Saint-Exupéry, scenariul și regia fiind semnate de Vadas László.
„Adulții sunt înrobiți de convenții și prejudecăți sociale și de  putere, dar de-a lungul poveștii găsesc o modalitate de a înfrunta  propria transformare și de a se întoarce la joc, la puritate naturală  și astfel, se întorc la starea copilăriei. Ca spectator, ne putem  întreba, reușim oare acest lucru?”, spune regizorul.
Distribuția este formată din Balogh Dorottya, Bondár Tibor, Domokos  Szabolcs, Erdei Emese, Mostis Balázs, Urmánczi Jenő și Jakabfi  Ivett-invitat special.
Asistent de regie este Pünkösti Laura. Scenografia  este semnată de  Albert Alpár, costumele de Borsos Viola, coregrafia de Jakab Melinda,  iar muzica de Domokos Előd.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 11, va avea  inserții în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de șase  ani.
Un spectacol despre cei plecați în căutarea unei vieți mai bune
Duminică, 3 octombrie, de la ora 12.30, este programat spectacolul  „Lupul interzis”, realizat după un text original de Patrice Seiler, în  regia lui Radu Dinulescu.
Povestea lupului cel rău pe care o cunoaștem cu toții din copilărie nu  mai este de actualitate. Lumea s-a schimbat, populația a îmbătrânit,  tinerii au plecat pentru a găsi de lucru departe de casă… Apoi au  apărut monștrii cu dinți de fier și cu lame de oțel, care au smuls  unul după altul toți copacii, iar crestele au devenit golașe. Rămas  singur într-un ținut pustiit, eroul nostru, Lupul, și-a luat cu el  câteva lucrușoare și a plecat să-și caute norocul, cum se spune la TV,  într-o altă lume, într-o altă pădure.
Ilustrația muzicală este semnată de Radu Dinulescu, scenografia de  Patrice Seiler, sculptura de Florin Marin, iar pictura de Elena Ilaș.  Distribuția este alcătuită din actorii Adina Ungur și Ionuț  Constantinescu.
Vârsta minimă recomandată este de cinci ani.

Cum se achiziționează biletele
Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului,  înainte de intrarea la spectacole.
Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de  Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca în zilele de sâmbătă și duminică va  costa 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei  pentru preșcolari, elevi și studenți.
Biletul de intrare la spectacolele jucate la sediu de luni până vineri  va costa 28 de lei (pentru adulți), 14 lei (pentru pensionari) și 7  lei (pentru preșcolari, elevi și studenți).
Abonamentul  cuprinde șase intrări, la prețul de 60 de lei.
Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului,  înainte de intrarea la spectacole.
Rezervările pentru spectacolele Teatrului „Puck” se pot face și  online, accesând linkul următor:  http://puckpuppettheatre.eventbrite.com.
Mai multe detalii, aici:  http://teatrulpuck.ro/termenii-si-conditiile-pentru-rezervarea-biletelor-la-teatrul-de-papusi-puck/?fbclid=IwAR2GBiQqztKR6CDqN8Qt_UKN06crD_c-cke2u33dL008xQzeAxrSmhnfdLQ.
Reguli de acces

Conform legislației în vigoare, participarea la spectacolele Teatrului  de Păpuși „Puck” va fi permisă DOAR pentru pentru cei  care prezintă  certificate digitate ale Uniunii Europene privind COVID 19, care  atestă una din următoarele situații:

– sunt vaccinați complet împotriva virusului SARS-CoV-2 (au trecut 10  zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare)

– prezintă la intrare rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru  infecţia cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau  rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru  infecţia cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 48 de ore);

– au trecut prin boală (se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi  şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2).

Obligaţia de a prezenta rezultatul negativ al unui test pentru  infecţia cu virusul SARS-CoV-2 se aplică în cazul persoanelor cu  vârsta mai mare de 6 ani.

Evenimentele se vor desfășura cu participarea a maximum 50 de persoane.

Scanarea codulului QR de pe certificatul digital COVID-19 se va face  folosind aplicația Check DCC, pentru verificarea autenticităţii,  valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reține niciun  fel de date sau informații din certificatul verificat.

Certificatul verde va fi însoţit obligatoriu de un act de identitate.

Spectatorii sunt rugați să respecte în continuare TOATE condițiile  impuse de starea de alertă și să poarte mască de protecție.

De asemenea, este recomandat să ajungă mai devreme cu aproximativ 30  de minute, pentru achiziționarea biletelor și pentru efectuarea  triajului epidemiologic, pe baza verificării temperaturii.

Persoanele care nu acceptă să le fie verificată temperatura nu vor  avea acces în locație. De asemenea, va fi interzisă intrarea  persoanelor care manifestă febră sau probleme respiratorii.

Spectatorii își vor dezinfecta mâinile la intrare. Consumul de  alimente și băuturi în locație este interzis.

Leave A Comment

%d bloggers like this: