Miros insuportabil de gunoi peste municipiul Cluj-Napoca azi 29 august 2023

Miros insuportabil de gunoi peste municipiul Cluj-Napoca

Municipiul Cluj-Napoca , Cartierul Gheorgheni – 29 august 2023-orele 8.00

A trebuit să inchidem geamurile de la birou ,ca să nu mai intre mirosul insuportabil de urât de afară, miros de gunoi venit dinspre PATA RÂT

Se pare că e de la CMID -PATA RÂT

Noi locuim în zona Mărăști și miroase extrem de urat a gunoi în toată zona, oare aveți ceva știre despre aceasta situație? Oraș de cinci stele! Și stam cu geamurile închise din cauza mirosului foarte neplacut. În zona IRA miroase mai tare”, arata un alt locuitor al Municipiului Cluj Napoca

reclamații peste reclamații pe aplicația https://mycluj.e-primariaclujnapoca.ro/

“Miroase tot Clujul a hoit, va rog faceți ceva !!! No să mai primiti votul clujenilor dle primar !”

“Miros incredibil de puternic si insuportabil in zona Soporului, cel mai probabil de la groapa de gunoi. Va rugam si insistam sa faceti o prioritate din rezolvarea problemei gropii de gunoi”

Pute in tot orasul mai rau ca in campania voastra electorala. Ati facut o groapa de gunoi dupa chipul si asemanarea voastra

“Azi in zona Borhanci calitatea aerului este sub orice critica: pute foarte tare. La temperaturile ridicate ne otravim cu gazurile care provin de la deseurile de la Pata Rat. Nu este acceptabil asa ceva.”

“Buna ziua, de 2 zile se sinte un miros insuportabil in tot clujul, ce se intampla?de unde vine? Nu se iau masuri? Toata lumea simte mirosul voi nu?!”

“De ieri exista un miros in tot clujul, care ne impiedica si sa iesim din casa.”

” In Someseni si Marasti, miroase incredibil de rau. Nu poti iesi din casa! Am vazut oameni pe strada cu masti pe fata pentru a se proteja de mirosuri. Va rog sa luati masurile necesare.”

“Miros înfiorător de excremente in Mărăști Începând cu orele amiezii, a început să cuprindă cartierul Mărăști un miros apăsător de excremente. Mirosul persista până la pod la Ira și în cealaltă direcție până în zona strand Clujana și piata sa vina dinspre centru””

“Orasul pute a picioare, a branza, ba nu – a gunoi! Intelegem ca a fost canicula fierbatoare, dar tocmai ca deseurile ar trebui sa fie ferite de astfel de fenomene.”

“Buna ziua, Doresc sa fac o sesizare cu privire la mirosul de deseuri. Dorim informare cu privire la calitatea aerului. Faptul ca in cartierul Plopilor, la o distanta considerabila de groapa de gunoi, exista acest mirosul insuportabil, este clar ca este o problema severa de mediu. Ma refer la mirosul puternic, asupra orasului in general, nu fac referite la pubelele din zona.”

“Miros insuportabil animal mort,gunoaie, pe Bulevardul Muncii, cartierele Mărăști și Gheorgheni”

“Va rog frumos sa închideți geamul la primărie !!! Tot Clujul miroase a Chanel de la Pata !!!”

“Pe la Primaria Cluj nu a ajuns mirosul de rahat care se simte in tot orasul? Sa va fie rusine, pozam in oras de 5 stele si nu poti sa lasi geamul deschis sau sa iesi din casa din cauza mirosului!!”

“Locuiesc in Dambul Rotund si de 2 zile nu putem sta afara din cauza mirosului de fecale. Din ce am discutat cu vecinii se simte la fel in tot orasul. Solicit sa se verifice si amendeze persoanele responsabile.”

” Este un miros insuportabil in zona Sopor-Borhanci!!!! Nu te poti bucura de gradina, spatiu verde, parcuri! 😔”

“In Gruia, zona strazii Taietura Turcului, nu se poate iesi afara din casa, nu se pot deschide geamurile, din cauza unui miros extrem de urat, toxic as zice.”
“Nu se poate asa ceva! Nu pot sa ma plimb pe strada că mi se face rau de la miros si îmi vine sa vomit! Locuiesc in zona Someșeni și un miros cumplit de gunoaie ne intoxica aerul. Nu pot sa aerisesc casa și nici nu pot iesi din casă din cauza mirosului. Vă rog faceti ceva!”
“La ora prezentei sesizări, este un miros pregnant de gunoi de la rampa de gunoi. Va rugam, sa ne transmiteți masurile luate, concret, inclusiv cuantumul amenzilor aplicate în acest sens. Nu este posibil sa ma innec în propria locuință din cauza poluarii”
La ora prezentei sesizări, este un miros pregnant de gunoi de la rampa de gunoi. Va rugam, sa ne transmiteți masurile luate, concret, inclusiv cuantumul amenzilor aplicate în acest sens. Nu este posibil sa ma innec în propria locuință din cauza poluarii”
“Aer irespirabil. Pute in Zorilor, pute in Gheorgheni, pute in tot orasul.”
“Stim ca stiti dar stim si ca ignorati.Va rog sa schimbati locurile cu cei care locuiesc in Borhanvi pentru cateva secunde.Ati ramane tot fara solutii? MIROSUL CARE VINE DINSPRE PATA RAT ESTE INSUPORTABIL! Trece, vine, problema de fond este nerezolvata.Exista bani la buget, va rog rezolvati groapa de gunoi.PUTE A GHENA IN TOT BORHANCIUL.Nu mai spun aici ca ati uitat de acest cartier, nu avem canalizare, iluminat samd…Ca e simplu sa te tot ascunzi dupa prevederi si sa spui ca nu stiu ce portiune de drum nu e cedata la primarie si e drum privat.Trebuie oferite solutii la indemana pentru rezolvarea acestor probleme.Va vorbeste o persoana care l-a votat pe Dl Boc an de an!”
“n ultimele 48 de ore aerul din cartierul Gheorgheni este IRESPIRABIL din cauza mirosului PESTILENTIAL de la groapa de gunoi! Este inadmisibil faptul ca responsabilii cu colectarea/depozitarea gunoiului sunt niste incompetenti !”
” Miroase ingrozitor a fecale si gunoi in Dezmir! Nu se poate sta cu geamul de deschis pe caldura aceasta!!! Va rog sa luati masur!!!”
“MIROS INFERNAL DE KKT IN TOT ORASUL !!!!!!!!!!”
“IN GRIGORESCU PUTE GROAZNIC A RAHAT, NU E O GLUMA, E TRISTUL ADEVAR.”
“vreau sa sezizez mirosul ingrozitor in care trebuie sa trăim în cartierul Gheorgheni de ani de zile,ultimele două zile fiind ceva de neimaginat,bătaia de joc asupra clujenilor continua.Trebuie da ne mutăm în alta parte ca sa trăim civilizat?multumesc”

…………….

……………

etc , etc

foarte multe sesizări! 

AȘA  NUUU !!!!

 

1 Comments

  1. IOANA-ANAMARIA said: "RUȘINE ! RUȘINE! RUȘINE !".

Leave A Comment