O iubire ca-n povești: “POATE MAI TRĂIESC ȘI AZI”, din 28 mai în cinematografe

May 26, 2021
149 Views

“Poate mai trăiesc și azi”, cel de-al doilea lungmetraj al regizorului Tudor Cristian Jurgiu (care a debutat cu Câinele japonez), intră în cinematografele din România din 28 mai, distribuit de Transilvania Film.

Lansarea filmului e însoțită de două evenimente la București: o avanpremieră de gală la Cinema Elvire Popesco, pe 26 mai de la ora 20:30, și o proiecție specială în prezența echipei în chiar ziua premierei, pe 28 mai, de la ora 20:00, la Cinema Muzeul Țăranului.

Un film de dragoste cu elemente de basm, Poate mai trăiesc și azi spune povestea Clarei și a lui Vlad, doi tineri aflați într- relație cu probleme de sincronizare. Când Vlad este gelos, Clara este sigură pe ea însăși. Când Clara este entuziastă, Vlad e plictisit. Când Vlad este fericit, Clara este deprimată. Când ea este furioasă, el este calm. Numai când el devine Făt-Frumos, ea devine în sfârşit Prințesa lui. Seduși de ideea unei iubiri perfecte, ca-n filme și cărți, cei doi fac totul ca s-o trăiască pe propria piele. Va rezista relația lor distanței dintre așteptări și realitate?”

Leave A Comment

%d bloggers like this: