Când se încălzeşte vremea. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, pe regiuni

March 16, 2021
102 Views

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat, luni, cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, 15-28 martie. Vremea va fi mai rece decât în mod normal în această perioadă pe tot parcursul intervalului de prognoză, cu precipitaţii în majoritatea regiunilor.

…..

Vreme caldă în Transilvania În prima zi a intervalului, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă, în cea mai mare parte a regiunii, cu o medie a maximelor de 10 grade şi a minimelor de 1…2 grade. Apoi, vremea se va răci semnificativ şi va fi mai rece decât în mod obişnuit pentru această perioadă, mai ales până în data de 19 martie. În acest interval media valorilor maxime va fi de 2…4 grade, iar a minimelor va fi în scădere de la 1 grad la -5 grade. Apoi, până la sfârşitul intervalului, vor mai fi variaţii termice, dar tendinţa va fi de încălzire uşoară. Media valorilor diurne va fi de 5…8 grade, iar a celor nocturne de -4…-2 grade. Precipitaţiile vor fi prezente pe aproape tot parcursul intervalului, iar cantităţi de apă mai însemnate se vor înregistra până în data de 17 martie şi în intervalul 20-23 martie.

…..

La munte până la sfârşitul intervalului, tendinţa va fi de încălzire uşoară Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit pentru această perioadă din an, pe aproape tot parcursul intervalului. Până în data de 19 martie, media valorilor diurne va fi de -4…-2 grade, iar a celor nocturne va fi în scădere treptată de la -5 grade spre -10 grade. Apoi, până la sfârşitul intervalului, tendinţa va fi de încălzire uşoară, cu o medie a valorilor diurne de -2…0 grade şi a celor nocturne de -8…-5 grade. Vor fi precipitaţii pe aproape tot parcursul intervalului, iar cantităţi de apă mai însemnate se vor înregistra între 15 şi 17 martie şi în intervalul 20-23 martie.

Leave A Comment

%d bloggers like this: