OPERA APERTA 2023: FAMILIA ADDAMS, MUSICAL PREZENTAT DE TEATRUL EXCELSIOR BUCUREȘTI, VINERI, 23 IUNIE 2023, ORA 18:30, SALA MARE

June 23, 2023
57 Views

“După ce a făcut ravagii, pe ecrane, la începutul anului, Familia Addams revine, de data aceasta, pe scena Operei Aperta, într-un musical ca o simfonie, cu roluri interpretate mortal, cu o coregrafie ciudat de impecabilă și nepermis de multă bucurie, pe care, cu siguranță, o va trăi fiecare spectator. Se va lăsa cu aplauze, ovații, BRAVO-uri necontenite, la fel ca pe Broadway, scena pentru care a fost creat prima dată acest spectacol de Marshall Brickman, Rick Elice și Andrew Lippa.

Versiunea regizată cu enorm de multă pricepere de Răzvan Mazilu și oferită publicului de Teatrul Excelsior din București îi pune pe excentricii Gomez și Morticia în fața a ceea ce s-ar putea numi „coșmarul” oricărui părinte: copiii cresc (prea repede). Ajunsă la vârsta adolescenței, Wednesday, unica lor fiică, se îndrăgostește de Lucas Beineke, un băiat drăguț, dintr-o familie respectabil de „normală”, și decide să îi încredințeze secretul tatălui ei, care nu doar că este nevoit să accepte cruda realitate, ci și să facă ceva ce nu a mai făcut vreodată: să îi ascundă adevărul iubitei sale soții. Totul va lua o întorsătură neașteptată în noaptea când „prea normalii” Beineke ajung să cineze în casa „ciudaților” Addams, un festin nocturn care va confrunta cele două familii cu limitele (a)normalității și cu rezistența în fața schimbării.

Vă invităm, deci, la mai mult decât un musical. La un spectacol-experiență la care veți râde de la început până la replica de final.

Spectacolul este oferit cu sprijinul Wens Travel.

Festivalul Internațional Opera Aperta este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj și al Asociației „Opera 2 You”.

Leave A Comment

%d bloggers like this: