Angajatii romani isi doresc parcuri, zone verzi si spatii de recreere, in apropierea locului de munca (sondaj)

January 23, 2023
175 Views

Şase din zece angajaţi români (62%) sunt de părere că spaţiile moderne de lucru şi viaţă urbană ar trebui să aibă parcuri şi zone verzi, în timp ce aproape 40% îşi doresc zone cu multe restaurante şi cafenele, iar 38% mizează pe ariile dedicate activităţilor de recreere, relevă un sondaj realizat de unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de clădiri de birouri Clasa A.

Conform cercetării Genesis Property, peste jumătate dintre respondenţi consideră că un proiect de tipul “Campusul viitorului” ar trebui realizat, în egală măsură, de către autorităţile locale şi de către companiile private.

De asemenea, 87% din totalul celor chestionaţi au declarat că un parc de birouri care oferă opţiuni de petrecere a timpului liber ar putea contribui la un mai bun echilibru între viaţa profesională şi cea personală. În acelaşi timp, opt din zece respondenţi afirmă că un astfel de concept ar contribui semnificativ la economisirea timpului.

În acelaşi timp, 62% dintre angajaţi cred că spaţiile moderne de lucru şi viaţă urbană ar trebui să aibă parcuri şi zone verzi, iar patru din zece persoane (40%) îşi doresc zone cu multe restaurante şi cafenele, în timp ce 38% sunt pentru arii dedicate activităţilor de recreere.

……

Leave A Comment