Romantism și dramă în luna ianuarie la Operă!

January 9, 2023
110 Views

Începutul de an la Operă propune un weekend despre iubire și sacrificiu.

Sâmbătă, 14 ianuarie și duminică, 15 ianuarie, ne bucurăm de prestigioasele arii din opera La Traviata de Giuseppe Verdi. Elegant, emoționant și de neuitat, spectacolul uimește atât prin momentele muzicale de efect, cât și prin povestea de iubire atemporală dintre Violetta Valèry și Alfredo Germont. Iar pentru că 14 ianuarie marchează ziua de naștere oficială a celui care a fost Maestrul dirijor PETRE SBÂRCEA, spectacolul din 15 ianuarie va fi dedicat acestei personalități de suflet a instituției noastre.

Continuăm în stil verdian călătoria prin lumea artei lirice și ne oprim la povestea a doi prieteni, Renato și Riccardo. Un thriller al cărui destin se anunță a fi de-a dreptul tragic, iar motivul crimei ce va aduce deznodământul poveștii va fi femeia – Amelia – întruchiparea purității și, deopotrivă, a desfrâului. Așadar, te așteptăm vineri, 20 ianuarie, la Bal mascat de Giuseppe Verdi.

Miercuri, 25 ianuarie, revine pe scena noastră un spectacol sublim despre obsesie, renunțare și iubire. Carmen de Georges Bizet, un spectacol a cărui esență este reprezentată de protagonista poveștii, un personaj care întruchipează jovialitatea, istețimea și puterea unei femei.

Dorința de a ne împrieteni cu publicul și de a descoperi curiozitățile lui ne-a inspirat să organizăm o serie de tururi ghidate, programate în această lună. Dacă îți dorești să descoperi cum se creează magia pe scenă, dar și care este povestea primului Teatru de Operă din România, te așteptăm alături de noi!

Biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul www.bilete.ro, iar din 9 ianuarie vă așteptăm și la Agenția de Bilete a Operei în sediul inițial, de curând renovat, vizavi de Opera Națională Română din Cluj-Napoca, de luni până vineri în intervalele orare 11:00 – 13:00, respectiv 14:00 – 17:00.

Leave A Comment

%d bloggers like this: