Aproape 400 de donatori în primele zile ale campaniei „Donăm împreună, UBB dă startul!”

November 11, 2022
62 Views

Aproape 400 de persoane au răspuns, în primele 4 zile ale campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBB dă startul!”, apelului lansat de Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB).

Campania inițiată de Direcția Comunicare și Relații Publice a UBB a ajuns la cea de-a X-a ediție şi se va încheia vineri, 11 noiembrie 2022.

Voluntarii noștri vă asteaptă și mâine, 11 noiembrie 2022, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, în intervalul orar 7.30 – 13.00.

Campania de donare derulată în perioada 7 – 11 noiembrie 2022, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, a fost precedată de o campanie de informare în cadrul căreia studenţii voluntari ai UBB au oferit informații persoanelor interesate cu privire la importanţa donării de sânge, la beneficiile acestei acţiuni şi la nevoia acută de sânge cu care se confruntă spitalele româneşti.

Printre partenerii care s-au alăturat iniţiativei UBB se numără: Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca (CSUBB), Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) și Universitatea Cluj.

Leave A Comment

%d bloggers like this: