Adriana Săftoiu, despre un posibil Guvern PNL-PSD: ‘Câtă rușine și câtă umilință. Și totul pentru că cineva vrea să își asigure viitorul. Nu al țării’

November 8, 2021
335 Views

Adrian Săftoiu, fost deputat PNL, a criticat dur o posibilă alianță între Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal.

Concret, Săftoiu este de părere că viitoarea „frăție PSD-PNL” nu va funcționa, legătura ce unește cele două partide fiind aceea că fiecare vrea la putere.

„Trebuie să fim foarte naivi să credem că această anunțată viitoare frăție PSD-PNL va funcționa în folosul țării (popor, oameni ce mai zic ei). Au descoperit că au o legătură.

Corect: fiecare vrea să fie la putere. Că una e puterea, alta e guvernarea. Se disprețuiesc reciproc (e incredibil cum caută cuvinte ca să estompeze atâția scuipați câți și-au aruncat) dar au renunțat la orice demnitate pentru că sunt „responsabili” si caută „stabilitate”. Câtă rușine și câtă umilință. Și totul pentru că cineva vrea să își asigure viitorul. Nu al țării.”, transmite Săftoiu.

Leave A Comment

%d bloggers like this: