Spectacolul „Fata babei si fata mosneagului”, din nou la Teatrul „Puck”

October 14, 2021
186 Views

Unul dintre cele mai iubite spectacole pentru copii din repertoriul  secției Teatrului „Puck”, „Fata babei și fata moșneagului”, după Ion  Creangă, în regia Angelicăi Pamfilie, va avea duminică, 17 octombrie,  pe scena instituției, de la orele 10 și 12.30.

Săptămâna a început pentru artișii Teatrului „Puck” cu spectacolul  „Cartea cu Apolodor”, după Gellu Naum, în regia Monei Marian,  prezentat luni, 11 octombrie, la Cehu Silvaniei (județul Sălaj).  Marți, 12 octombrie, copilașii din Izvorul Crișului (județul Cluj) s-a  bucurat de spectacolul „Csipike”/„Cipi, piticul uriaș”, în regia  Ibolyei Varga. În aceeași zi, de la ora 18, la sediul instituției  clujene a avut loc o reprezentație a spectacolului „Cartea cu  Apolodor”. De asemenea, miercuri, 13 octombrie, de la 18, a fost  prezentat pe scena de la „Puck” spectacolul „Jancsi és  Juliska”/„Hänsel și Gretel”, în regia Ibolyei Varga.

„Elefănțelul curios”, din nou la Teatrul „Puck”

Sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 11, este programat spectacolul „ A  kíváncsi elefántkölyök”/„Elefănţelul curios”, după R. Kipling, în  regia lui Koblicska Kálmán, într-o nouă versiune scenică semnată de  Varga Ibolya.
Simpaticul elefănțel tulbură liniștea animalelor din junglă punând  prea multe întrebări. Ca urmare, este alungat și trece printe multe  aventuri. Până la urmă, ajunge să se întoarcă acasă mai înțelept și  recâștigă încrederea animalelor.
În distribuție: Giriti Réka, Patka Ildikó, Pünkösti Laura, Bondár  Tibor,  Csortán Márton, György László și Urmánczi Jenő.
Spectacolul este prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă  recomandată este de trei ani.

Un spectacol despre altruism și smerenie, despre bine și rău

Totodată, duminică, 17 octombrie, de la orele 10 și 12.30, cei mici  sunt așteptați la spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”, în  regia Angelicăi Pamfilie.
Scrisă de Ion Creangă, „Fata babei și fata moșneagului” rămâne una  dintre cele mai iubite povești pentru copii și părinți. Drumul către  Sfânta Duminică și întâlnirea cu personaje fantastice precum Cățelușa,  Părul, Fântâna și Cuptorul, sunt ilustrate scenic în spectacolul  omonim regizat de Angelica Pamfilie. Respectând firul poveștii,  spectacolul îi poartă pe cei mari și mici într-o frumoasă călătorie  despre altruism și smerenie, despre bine și rău.
În distribuție: Ramona Atănăsoaie, Angelica Pamfilie, Adina Ungur și  Iulian Lungu.
Scenografia este semnată de Andra Ștefan, sculptura de Florin Marin,  pictura de Elena Ilaș, iar ilustrația muzicală de Ionuț  Constantinescu. Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta  minimă recomandată este de doi ani.

Cum se achiziționează biletele

Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de  Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la final de săptămână va costa 40 de lei  pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru  preșcolari, elevi și studenți.
Spectacolele anunțate pentru zilele de marți și miercuri, de la ora  18, vor avea bilete la prețul unic de 10 lei.
Abonamentul  cuprinde șase intrări, la prețul de 60 de lei.
Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului,  înainte de intrarea la spectacole.
Rezervările pentru spectacolele Teatrului „Puck” se pot face și  online, accesând linkul următor:  http://puckpuppettheatre.eventbrite.com.
Mai multe detalii, aici:  http://teatrulpuck.ro/termenii-si-conditiile-pentru-rezervarea-biletelor-la-teatrul-de-papusi-puck/?fbclid=IwAR2GBiQqztKR6CDqN8Qt_UKN06crD_c-cke2u33dL008xQzeAxrSmhnfdLQ.
Reguli de acces

Conform legislației în vigoare, participarea la spectacolele Teatrului  de Păpuși „Puck” va fi permisă DOAR pentru pentru cei  care prezintă  certificate digitate ale Uniunii Europene privind COVID 19, care  atestă una din următoarele situații:

– sunt vaccinați complet împotriva virusului SARS-CoV-2 (au trecut 10  zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare)

– au trecut prin boală (se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi  şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2).

Obligaţia de a prezenta certificatul verde se aplică în cazul  persoanelor cu vârsta mai mare de 6 ani.

Evenimentele se vor desfășura cu participarea a maximum 50 de persoane.

Scanarea codulului QR de pe certificatul digital COVID-19 se va face  folosind aplicația Check DCC, pentru verificarea autenticităţii,  valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reține niciun  fel de date sau informații din certificatul verificat.

Certificatul verde va fi însoţit obligatoriu de un act de identitate.

Spectatorii sunt rugați să respecte în continuare TOATE condițiile  impuse de starea de alertă și să poarte mască de protecție.

De asemenea, este recomandat să ajungă mai devreme cu aproximativ 30  de minute, pentru achiziționarea biletelor și pentru efectuarea  triajului epidemiologic, pe baza verificării temperaturii.

Persoanele care nu acceptă să le fie verificată temperatura nu vor  avea acces în locație. De asemenea, va fi interzisă intrarea  persoanelor care manifestă febră sau probleme respiratorii.

Spectatorii își vor dezinfecta mâinile la intrare. Consumul de  alimente și băuturi în locație este interzis.

Leave A Comment

%d bloggers like this: