Vremea se răcește semnificativ de săptămâna viitoare. „Marțea, miercurea și joia viitoare, cele mai răcoroase zile”

September 20, 2021
189 Views

Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, a declarat la Digi 24 că astăzi, 19 septembrie, și mâine, temperaturile la nivel național vor mai depăși 25 de grade Celsius, dar apoi vor coborî „semnificativ” și vor urma ploile.

„Ne așteptăm la scăderea valorilor de temperaturi, mai semnificativ începând de marți, apoi miercuri și joi vom înregistra cele mai coborâte valori, atât la nivelul maximelor, cât și al minimelor pentru această săptămână”, a afirmat directorul ANM, Elena Mateescu.

Apoi a continuat: „Dacă astăzi și mâine mai contăm pe valori care să depășească 25 de grade Celsius, mai ales în partea de sud și sud-est a țării, în partea de vest, centru și nord-est simțim deja temperaturile mai coborâte, 11-15 grade”.
Directorul ANM a precizat că, pe lângă scăderea temperaturilor, vor urma și ploi zilele următoare. „Ne așteptăm și la ploi în această perioadă, în partea de nord, nord-est, zona de munte, dar trebuie să menționăm intensificările de vânt”, a precizat aceasta.
…..

Foto : libertatea.ro

Leave A Comment

%d bloggers like this: