Ilie Bolojan- Modul în care evoluăm, în lumina luptei pentru şefia partiului, nu e de natură să crească autoritatea guvernului

September 3, 2021
221 Views

Ilie Bolojan: „Modul în care evoluăm, în lumina luptei pentru şefia partiului, nu e de natură să crească autoritatea guvernului. Sper să nu fie nişte victorii a la Pirus în care după ce terminăm competiţia internă şi disputele cu partenerii să fim atât de răniţi încât să nu mai putem face mare lucru. Credeţi-mă, în percepţia publică, inclusiv în interiorul PNL-ului, la nivelul de bază, semnalele nu sunt foarte bune. Sigur, azi în situaţia în care ne aflăm noi raţional nu putem decât să dăm un vot de susţinere, dar unde ne duce mai departe, care sunt paşii următori, ce se întâmplă cu deteriorarea relaţiilor în coaliţie, pentru că vor rămân răni, sechele mari încât nu ştiu cum vom putea lucra, delegat sarcini, cât timp încrederea evoluează în direcţia asta. Trebuie avut grijă ce fac cei la nivel de vârf, vă spun, grijă mare că nu se vede că mergem într-o direcţie bună.”

Amintim că după atacul USR PLUS, susținătorii lui Cîțu au convocat o ședință în care s-a adoptat o rezoluție de susținere a premierului. În cadrul acesteia, conform hotnews.ro, Ilei Bolojan l-ar fi întrebat pe prim-ministru care este strategia în legătură cu scandalul din coaliția de guvernare.

Întrebarea acestuia a rămas fără răspuns. Liderul PNL Bihor a mai punctat că scandalul din coaliție ar putea să slăbească și mai mult autoritatea Guvernului României și relațiile cu partenerii. Președintele liberalilor, Ludovic Orban nu ar fi fost informat despre ședința amintită.

Prezent la Digi 24, Dan Barnaa declarat că așteaptă în continuare demisia de onoare a lui Citu: ”Nu am negociat nimic cu AUR. Avem o moțiune de cenzură pregătită, pe care am deschis-o tuturor parlamentarilor.

Au avut loc discuții. Cei de la AUR au spus că vor susține moțiune. Este o miză importată ca această coaliție să poată merge mai departe cu un nou premier. Poate să vină oricine de la PNL. Ilie Bolojan sau alții…

Leave A Comment

%d bloggers like this: