Vicepresedinte CJ, Vakar Istvan – Emerson Cluj sărbătorește astăzi 15 ani de activitate

September 3, 2021
298 Views
“Compania americană Emerson sărbătorește astăzi cea de-a 15.-a aniversare la Cluj-Napoca Compania este un simbol al stabilității, numărul angajaților angajați în parcul industrial TETAROM este de aproape 3000 de persoane.
Pentru județul Kolozs, compania este un partener strategic, fiecare investiție nouă este extrem de importantă, deoarece este una dintre cele mai mari locuri de muncă ale tale. Un județ se poate dezvolta atunci când companiile situate aici se dezvoltă și se dezvoltă, deoarece infrastructura, spitalele și educația pot fi dezvoltate din impozitul pe care îl plătesc
Felicitări liderilor lui Emerson pentru rezultatele remarcabile de până acum, succes și în următorii 15 ani! Nu este o coincidență că compania a ales Cluj-Napoca, deoarece unul dintre cele mai atractive situri de investiții de astăzi, nu doar în România, ci în întreaga regiune Europei Centrale.
American Emerson este o companie globală producătoare și tehnologie care angajează 83.500 mii de oameni la 200 de site-uri.
🇷🇴Emerson Cluj sărbătorește astăzi 15 ani de activitate. Compania este un simbol al stabilității, numărul angajaților acum în parcul industrial TETAROM este de aproape trei mii.
Pentru județul Cluj, Emerson este un partener strategic și toate investițiile noi sunt de o importanță majora, deoarece este unul dintre cei mai mari angajatori din județul Cluj. Un județ se poate dezvolta dacă și companiile se extind și se dezvoltă, deoarece impozitul pe care îl plătesc poate fi utilizat pentru modernizarea infrastructurii, spitalelor și sistemului educațional.
La multi ani, Emerson și mult succes în următorii 15 ani! Nu întâmplător compania a ales orasul Cluj-Napoca, întrucât este una dintre cele mai atractive locații de investiții de astăzi, nu numai din România, ci din întreaga regiune central-europeană.
Emerson este o companie globală de producție și tehnologie care are 83.500 de angajați în 200 de locații.” arata vicele Vakar

Leave A Comment