Cluj-Napoca : Participanti din 14 tari la Festivalul de Moda Transilvania Fashion, in perioada 17-19 septembrie

September 2, 2021
262 Views

Designeri, branduri, case de modă, universităţi, modele, hairstylişti, make-up artişti, fotografi din România şi din alte 13 ţări vor fi prezenţi la Festivalul Internaţional de Modă Transilvania Fashion, care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 17-19 septembrie.

“Va fi un festival internaţional de modă, care va dura trei zile şi la care vor participa peste zece ţări deja confirmate şi mai aşteptăm încă 3-4 confirmări. Pentru prima dată, toate universităţile de artă din România vor fi prezente, plus Universitatea de Artă din Chişinău. Va fi un buchet de designeri foarte interesant din ţară, universităţile, designeri consacraţi din România, invitaţi din străinătate. Sperăm să facem un festival care să rămână în memoria clujenilor”, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Festivalului Transilvania Fashion, dr. Matei Miko.

Festivalul va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 17-19 septembrie, sub egida European Fashion Council şi FashionTV, cu susţinerea Primăriei şi a Consiliului Local Cluj-Napoca. Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Pro Transilvania şi produs de dr. Matei Miko.

Potrivit organizatorilor, Festivalul Transilvania Fashion este parte a unui ciclu de gale dedicate prezentării şi premierii excelenţei în domeniul modei, pe care Asociaţia Culturală Pro Transilvania le organizează de 30 de ani, şi care a fost conceput să contribuie la amplificarea vizibilităţii creativităţii designerilor prezentaţi pe vasta scenă europeană.

“Locul de desfăşurare al evenimentului este Esplanada Centrului de Cultură Urbană din Parcul Central din Cluj-Napoca, care se va transforma datorită unei logistici impresionante de catwalk, sunet, lumină şi ecrane LED, într-un superb amfiteatru în aer liber, străjuit de impunătoarea clădire a Cazinoului şi de istorica Fântână Arteziană amenajate în 1897, inspirate de clădirile celebrului Palat Sanssouci de la Potsdam”, mai arată organizatorii. AGERPRES

 

Program

17 SEPTEMBRIE, 2021
20:00 Prezentarea colecțiilor tinerilor designeri Absolvenți ai Universităților de Artă și Design
21:00 Prezentarea colecțiilor designerilor din țările Membre ale European Fashion Council
22:30 Opening Cocktail

18 SEPTEMBRIE, 2021
20:00 Prezentarea colecțiilor tinerilor designeri Absolvenți ai Universităților de Artă și Design
21:00 Prezentarea colecțiilor designerilor consacrați la nivel internațional
22:30 Gala Laureaților: Înmânarea Premiilor și Decernarea Trofeului „Moda cum Laude“
22:45 Closing Party

19 SEPTEMBRIE, 2021
17:00 Prezentarea colecțiilor pentru copii

Foto : transilvaniafashion.ro

Leave A Comment

%d bloggers like this: