Piața volantă „PRODUS DE CLUJ”, la Sibiu

Consiliul Județean Cluj în parteneriat cu Shopping City Sibiu organizează Piața Volantă „PRODUS DE CLUJ”, eveniment dedicat promovării culturii tradiționale locale. Derulată prin intermediul Asociației „Produs de Cluj”, manifestarea va avea loc în parcarea centrului comercial sibian în perioada 28-30 mai.

   La Piața Volantă „PRODUS DE CLUJ” de la Sibiu vor fi prezenți 35 de expozanți care vor oferi publicului preparate alimentare din carne și lapte, uleiuri presate la rece, produse apicole, pâine, prăjituri și ciocolată de casă, conserve din fructe și legume, sucuri și siropuri naturale, ceaiuri și vinuri. Oferta va include și o gamă variată de obiecte de artizanat, de la costume populare și accesoriile necesare acestora, ștergare și fețe de masă, jucării și ustensile din lemn, bijuterii lucrate de mână, lavandă și cosmetice bio.

Conform normelor legale în vigoare, accesul în incinta pieței va fi condiționat de purtarea măștilor de protecție și respectarea distanțării sociale. Intrarea și ieșirea din târg vor fi marcate distinct și la fiecare stand vor fi amplasate dozatoare cu soluții pentru dezinfectarea mâinilor.

Leave A Comment