CJ Cluj – Nu a reușit cu firma KIAT si INCEARCA din nou pe drumul județean 150 Viişoara – Ceanu Mare – Frata – Mociu.

April 27, 2021
462 Views
Președintele Consiliului Județean Cluj,  Alin Tișe, a semnat autorizația de construire în vederea continuării lucrărilor de modernizare a drumului județean 150 Viişoara – Ceanu Mare – Frata – Mociu.
Proiectul de reabilitare și modernizare vizează un tronson cu o lungime de 39,7 kilometri, care pornește de la ieșirea din municipiul Câmpia Turzii, traversează teritoriul a nu mai puțin de cinci comune și ajunge până în DN16, în zona localității Turmași, comuna Mociu.
𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢ș𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: „𝑉𝑒𝑠𝑡𝑒𝑎 𝑏𝑢𝑛𝑎 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑙𝑢𝑗𝑒𝑛𝑖 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑐𝑎 𝑣𝑜𝑚 𝑟𝑒𝑙𝑢𝑎 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑎𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑝𝑒 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡 𝑑𝑟𝑢𝑚 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑧𝑖𝑡𝑒𝑎𝑧𝑎 𝑜 𝑧𝑜𝑛𝑎 𝑒𝑥𝑡𝑟𝑒𝑚 𝑑𝑒 𝑣𝑎𝑠𝑡𝑎 𝑎 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖. 𝐼𝑛 𝑝𝑙𝑢𝑠, 𝑜 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑐𝑜𝑛𝑠𝑖𝑠𝑡𝑒𝑛𝑡𝑎 𝑎 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡𝑎𝑟𝑖𝑖 𝑛𝑒𝑐𝑒𝑠𝑎𝑟𝑒 𝑖𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖𝑡𝑖𝑒𝑖 𝑣𝑎 𝑝𝑟𝑜𝑣𝑒𝑛𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑓𝑜𝑛𝑑𝑢𝑟𝑖 𝑒𝑢𝑟𝑜𝑝𝑒𝑛𝑒, 𝑟𝑒𝑧𝑢𝑙𝑡𝑎𝑛𝑑 𝑎𝑠𝑡𝑓𝑒𝑙 𝑜 𝑒𝑐𝑜𝑛𝑜𝑚𝑖𝑒 𝑠𝑒𝑚𝑛𝑖𝑓𝑖𝑐𝑎𝑡𝑖𝑣𝑎 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑏𝑢𝑔𝑒𝑡𝑢𝑙 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖”.
Modernizarea, în profunzime, a acestui drum județean presupune inclusiv lărgirea părții carosabile până la 6 metri, cu acostamente pe ambele părți de minim 50 de cm. De asemenea, vor fi construite două poduri noi și vor fi reabilitate încă șase poduri aflate pe traseu.
Valoarea investiției este de 71.757.000 lei, din care 39.000.000 de lei provin din fonduri europene, diferența fiind asigurată din bugetul Consiliului Județean.
În prezent se pregătește încărcarea în SEAP a documentației și demararea efectivă a licitației de lucrări.
Drumul județean 150 Viişoara – Ceanu Mare – Frata – Mociu trebuia modernizat de firma KIAT inca din 2011 dar ,….iar in 2019 a fost dat ordinul de incepere a lucrarilor dar,…
https://stiridincampia.ro/se-reface-drumul-judetean-150-viisoara-ceanu-mare-frata-mociu/
Poate acum,…

Leave A Comment

%d bloggers like this: