A început vaccinarea personalului din parcurile industriale TETAROM administrate de Consiliul Județean Cluj

Luni, 26 aprilie a.c., a debutat campania de vaccinare împotriva virusului Covid-19 pentru cei aproximativ 20.000 de angajați și aparținători ai acestora care își desfășoară activitatea în cele trei parcuri industriale Tetarom aflate în administrarea Consiliului Județean Cluj.

            Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe: „Având în vedere numărul mare de angajați concentrați într-un singur loc, am susținut necondiționat acest demers. E esențial ca motoarele economiei locale să poată fi turate la maxim iar toți angajații acestor mari companii să poată reveni fizic la locul de muncă, în condiții de deplină siguranță, atunci când firmele vor decide“. 

            Astfel, în cele trei parcuri industriale au fost amenajate patru centre de vaccinare, respectiv:

Tetarom I   – Transilvania Construcții (Novis Plaza)

Tetarom II  –  Emerson

Tetarom III –  Bosch și De‘longhi

Procesul de vaccinare a debutat deja și se află în plină desfășurare în Parcurile Industriale Tetarom II și III.

Centrele sunt autorizate de către Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, instituție care a și pus la dispoziție, în mod gratuit, dozele de vaccin necesare. Vaccinarea se realizează cu serul produs de compania Pfizer.

Costurile aferente funcționării centrelor de vaccinare sunt acoperite de către companiile care funcționează în cadrul Parcurilor Industriale Tetarom.

Leave A Comment

%d bloggers like this: