„𝟭𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗽𝗼𝘃𝗲𝘀𝘁𝗶, 𝗰𝘂 𝗯𝗶𝗯𝗹𝗶𝗼𝘁𝗲𝗰𝗮 𝘀𝗮 𝗰𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶!”, 𝗹𝗮 𝗕𝗶𝗯𝗹𝗶𝗼𝘁𝗲𝗰𝗮 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗮𝗻𝗮 ,,𝗢𝗰𝘁𝗮𝘃𝗶𝗮𝗻 𝗚𝗼𝗴𝗮” 𝗖𝗹𝘂𝗷

February 17, 2021
621 Views
iblioteca Judeţeană ,,Octavian Goga” Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează evenimentul de lansare a programului „100 de povești, cu biblioteca să crești!”. Manifestarea va avea loc joi, 18 februarie 2021, începând cu ora 17.00, la sediul central al bibliotecii, Calea Dorobanților nr. 104, etaj IV centru, cu respectarea normelor legislative sanitare în vigoare.
Pentru a marca cei 100 de ani de bibliotecă publică la Cluj, fiecare secție pentru copii de la sediul central și filialele de cartier își propune ca, pe parcursul acestui an, să citească celor mici 100 de povești. Astfel, programul „Ora poveștilor” poartă acum un nume de sărbătoare: „100 de povești, cu biblioteca să crești!”. Primele povești care vor ajunge în cufărul poveștilor la evenimentul de lansare vor fi lecturate de Elena Ivanca, actriță a Teatrului Național din Cluj-Napoca.
Ora poveștilor este un program de lecturare de povești adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani. Lansat în ianuarie 2010, este unul din programele cu tradiție ale bibliotecii, ce se desfășoară atât la sediul central, cât și la filialele „Traian Brad”, Zorilor și Grigorescu, atât în limba română, cât și în limbile engleză și maghiară. Programul activităților din acest an este următorul:
• În fiecare luni, ora 17.00:
Filiala „Traian Brad”, Strada Izlazului nr. 18 (în limba engleză)
• În fiecare miercuri, ora 17.00:
Filiala „Traian Brad”, Strada Izlazului nr. 18
Filiala Zorilor, Strada Observatorului nr. 1
Filiala Grigorescu, Strada Donath nr. 138
Sala multiculturală, Calea Dorobanților nr. 104, etaj III vest (în limba maghiară)
American Corner, Calea Dorobanților nr. 104, etaj V vest (în limba engleză)
• În fiecare joi, ora 17.00:
Secția pentru copii, Calea Dorobanților nr. 104, parter est
Filiala Zorilor, Strada Observatorului nr. 1 (în limba engleză)

Leave A Comment

%d bloggers like this: