Consiliul Județean a demarat lucrări de întreținere pe drumul județean 108A (DN 1) Ciucea – Vânători – limită cu județul Sălaj

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 108A (DN 1) Ciucea – Vânători – limită cu județul Sălaj.

Acestea au drept scop asigurarea unei circulații rutiere normale, în condiții de siguranță și vizează un sector de drum în lungime de peste 7,3 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 și 7+392.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj„Derulăm, concomitent, lucrări pe mai multe drumuri județene, astfel încât la nivelul întregului județ circulația rutieră să se desfășoare în condiții optime. Urmare a lucrărilor la drumul județean 108A, locuitorii din zonă vor beneficia de un acces rapid și facil la drumul național DN 1 și, mai departe, spre Cluj-Napoca sau județul Bihor.”

În această etapă se execută lucrări de asigurare a scurgerii apelor prin curățarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor.

De asemenea, urmează a mai fi executate operațiuni constând în întreținerea părții carosabile prin frezarea zonelor deteriorate și tratarea burdușirilor și a tasărilor, colmatarea rosturilor, curățarea și completarea de acostamente, asigurarea esteticii rutiere prin tăierea lăstărișului și a vegetației din zona drumului și montarea de butoni reflectorizanți pe stâlpi și parapete.

Leave A Comment