U Cluj -FC Botoșani 1-0. ”Șepcile Roșii” urcă pe loc de play-off

March 4, 2024
130 Views

Ambele echipe caută victoria cu dispera

U Cluj are nevoie de victorie pentru a depinde, în continuare, doar de propriile rezultate pentru a ajunge în play-off. Astfel, Ioan Ovidiu Sabău a declarat că își dorește victoria, chiar dacă echipa lui va avea parte de un meci dificil.

„Cred că putem câștiga dacă ne sacrificăm cu toții. Ca formă sportivă suntem în creștere. La meciul cu Farul am arătat destul de bine, trebuie să avem continuitate. Sper să am la mine cuvintele potrivite, să le ating inima. Botoșani este o echipă foarte incomodă, care aleargă foarte mult și nu cedează. Au un antrenor foarte meticulos, foarte serios. Cred că ei vor risca totul, pentru că un punct îi ajută prea puțin. Nici pe noi nu ne ajută un punct. Sunt șase puncte în joc, dacă le luăm, suntem în play-off”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj.

FC Botoșani se gândește deja la lupta pentru evitarea retrogradării, din play-out. Bogdan Andone, antrenorul echipei, a prefațat partida de pe Cluj Arena.

„Este un nou joc important. Ținând cont că în ultimele două meciuri nu am reușit să strângem puncte, este extrem de important să câștigăm, să adunăm puncte pentru play-out. Întâlnim un adversar cu experiență, cu un antrenor bun. Pentru ei punctele sunt extrem de importante, pentru că încearcă să obțină un loc în play-off. Noi pregătim toate meciurile la victorie, dacă vom reuși ar fi extraordinar. Dacă nu vom reuși, un rezultat de egalitate ar fi bun, ar fi un punct adunat”, a precizat Bogdan Andone, antrenorul celor de la FC Botoșani.

Echipele de start

U Cluj: Gorcea – Chipciu, Masoreo, Thalisson, Rogerr – Pănoiu, Bic, Simion – Roguljic, Nistor – D. Popa
Rezerve: Iliev, Oancea, Pițian, Mitrea, Chinteș, Grobry, Fossati, Rus, Gheorghe, Ilie, Anselmo, Chirilă
Antrenor Ioan Ovidiu Sabău

FC Botoșani: Kukic – Dimitrov, Șeroni, Celea, Țigănașu – Mouadib, Filip, Petro – Kaprof, Mitrov, Margiotta
Rezerve: Ducan, Dican, Florescu, Creț, Sadiku, Ferreira, Glgiro, L.Fulop, Lopez, Ofosu
Antrenor: Bogdan Andone

Leave A Comment