Ultimele știri
Poza zilei (June 14, 2024 8:36 am)
A plouat la Cluj (June 14, 2024 7:44 am)
Poza zilei (June 13, 2024 7:28 am)

Orașul din România unde se trăiește cel mai bine. Sociolog: „Este perceput ca fiind foarte favorabilă calitatea vieții”

December 31, 2023
139 Views

Conform unui raport publicat de către Comisia Europeană, un loc din țara noastră se află în topul orașelor europene unde oamenii trăiesc cel mai bine. Este vorba despre Cluj-Napoca, care se află printre primele 10 orașe de pe continent, atunci când vine vorba de standardul de viață.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la PRO TV, Cluj-Napoca se află în top 10 atunci când vine vorba de standardul de viață, mai exact, pe locul 9. În raportul publicat de către cei de la Comisia Europeană, alături de Cluj-Napoca, mai apar unele dintre cele mai frumoase și faimoase cunoscute locuri din Europa, cum ar fi Zurich, Copenhaga, Stockholm, cât și Geneva.

Nu mai puțin de 83 de orașe au fost analizate în Raportul pentru Calitatea Vieții, efectuat de către cei de la Uniunea Europeană. Desigur, alături de Cluj-Napoca, mai apar în listă și câteva alte locații din țara noastră, cum ar fi Capitala, dar și Piatra Neamț.

Cluj-Napoca este unul dintre cele orașele în care locuitorii trăiesc cel mai bine.

Standardul vieții în Cluj-Napoca a crescut enorm din 2019, iar renumitul sociolog Ioan Hosu a vorbit despre motivele care duc la satisfacția crescută a cetățenilor. Potrivit acestuia, totul se datorează serviciilor publice excepționale, cât și a relațiilor dintre membrii comunității.

Leave A Comment