Weekend lung pentru liceeni, la UBB

September 27, 2023
429 Views

Peste 200 de elevi din mai multe județe ale Transilvaniei au experimentat viața de student la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) în cadrul Weekendului lung pentru liceeni, organizat în perioada 21-24 septembrie 2023.

Programul este destinat liceenilor cu rezultate bune la învățătură și are menirea de a le oferi acestora un prim contact cu mediul universitar, cu viața de student, dar și cu oferta educațională a UBB.

Liceenii participanți au fost cazați într-unul dintre căminele Universității Babeș-Bolyai, au mâncat la Cantina studențească și au participat la cursuri și seminare interactive susținute de cadrele didactice ale UBB. Elevii au luat parte și la diverse activități extracurriculare și s-au bucurat de o „noapte a muzeelor UBB”, special pentru ei.

Ne bucurăm că putem să organizăm din nou acest program în cadrul căruia oferim elevilor participanți o mostră de viață studențească la cea mai mare universitate din România”. – au declarat reprezentanții UBB.

Weekendul lung pentru liceeni este deja la a 11-a ediție și face parte dintr-un proiect mai amplu intitulat Creșterea capacității de incluziune prin măsuri adecvate de sprijin academic – Open2UBB, finanţat din Fondul de Dezvoltare Instituţională destinat universităţilor de stat – FDI 2023.

Leave A Comment