Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj : Conferința Aviation-Event 2023

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj organizează joi, 23 martie 2023 începând cu ora 14:30, o conferinţă de presă înaintea celei de-a doua ediții a prestigioasei sale conferințe internaționale de aviație Aviation-Event CLJ. Conferinţa de presă va avea loc la Aeroportul Internațional Cluj, în Terminalul de pasageri Sosiri, la etaj, zona administrativă.  

 

Speakerii acestei conferințe vor fi:  

David Ciceo – Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj  

Olivier Jankovec – Director General, Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) Europa  

Marcel Riwalsky – CEO, Aviation-Event  

Ioana Papadopoulou – Director de comunicare și marketing, Aeroportul Internațional din Atena și Președinte al Consiliului de Administrație-Aviation-Event  

Moderator: Peter Baumgartner – Președinte al Consiliului de Administrație-Aviation-Event  

 

Cu acest prilej, vă invităm să participați și vineri, 24 martie 2023, la Conferința Aviation-Event 2023 CLJcare va avea loc la Hotelul Radisson Blu din Cluj-Napoca între orele 09:00 – 16:30, iar înregistrarea pentru eveniment se va face între orele 08:00 – 09:00 din acea zi.  

 

Conferinţa internaţională Aviation-Event 2023 CLJ, va viza subiecte de interes privind starea redresării în contextul post-pandemie, planurile de reziliență a aviației europene, impactul și strategiile de atenuare a efectelor crizelor de combustibil și energie, până la provocările dezvoltării durabile a aviației din Europa Centrală și de Est.  

Ambele conferințe se vor desfășura exclusiv în limba engleză.  

Leave A Comment

%d bloggers like this: