Daniel Buda – Karl Nehammer a primit ceea ce merita!

January 30, 2023
123 Views

“Karl Nehammer a primit ceea ce merita! O pierdere de peste 10 procente în alegerile din Austria Inferioară!

O vorbă din popor spune că “Dumnezeu nu doarme!” În alegerile din Austria Inferioară partidul lui Karl Nehammer a pierdut peste 10 procente, scăzând de la 49,6% la 39,7%. Acest rezultat reprezintă o palmă incomensurabilă dată de cetățenii austrieci!

Partidul cancelarului Karl Nehammer, ÖVP, pierde nu numai majoritatea în Parlamentul regional, dar este de așteptat ca acesta să plece de la conducerea partidului!

❌ Nemernicia lui Nehammer de a se opune intrării României in spațiul Schengen, invocând pretinse fluxuri migratorii din România spre Austria nu a rămas nepedepsită!

Agenția Frontex, singura abilitată să comunice date oficiale cu privire la migrație, a afirmat că România nu se află pe Ruta Balcanică a migrației. Comisia Europeană a demonstrat de asemenea că Austria are probleme serioase în implementarea legislației Schengen!

Una peste alta, România își continuă parcursul spre aderarea la spațiul Schengen! Autoritățile de resort din România implicate in acest proces fie ca vorbim de: președinte, prim-ministru, miniștrii de interne și externe fac tot ceea ce este necesar in acest sens.”arata europarlamentarul Daniel Buda

Leave A Comment

%d bloggers like this: