Cel mai mare eveniment de Kyokushinkan din Romania a avut loc la Cluj-Napoca

January 30, 2023
1,314 Views
Evenimentul a fost  organizat de Clubul Sportiv Budo Gym Napoca, coordonat de Sensei Viorel Tătar

Delegația Kyokushin-kan International a fost primită la Primăria Cluj-Napoca de Viceprimarul Dan Tarcea

*Primaria Cluj-Napoca, un partener de nadejde al sportului, ne-a onorat prin primirea in cadru oficial si festiv a delegatiei Kyokushin-kan International si Kyokushin-kan Romania, reprezentata de Kaicho Hatsuo Royama, fondator si presedinte al Kyokushin-kan, Shihan Masahide Ishijima, director tehnic al Kyokushin-kan, si Shihan Junichi Kondo, membru in comitetul director Kyokushin-kan.
Multumim Primariei Cluj-Napoca si Domnului Vice-Primar, Tarcea Dan Stefan, pentru disponibilitatea, amabiliutatea si cordialitatea aratata delegatiei Kyokushin-kan International.
De asemenea, multumim domnului Vice-Primar pentru prezentarea proiectelor actuale si de viitor ale municipiului Cluj-Napoca, proiecte ce includ si activatile si evenimentele sportive.
Delegatia japoneza a Kyokushin-kan a fost incantata de primierea si ospitalitatea oferita de Primaria Municipiului Cluj Napoca.* arată reprezentanții Budo Gym
PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA
Kaicho Hatsuo Royama
Shihan Ishijima Masahide
Shihan Kondo Junichi
La eveniment a participat si Primarul Emil Boc
“Am avut bucuria de a fi astăzi alături de tineri sportivi, practicanți de Karate Kyokushin, părinți și maeștri ai artelor marțiale la un eveniment special, care a adus la Cluj-Napoca în aceste zile participanți din 11 țări.
Susțin acest sport pentru că formează caractere puternice și cultivă stilul de viața fair-play. Pe covorul roșu, avem învingători și învinși, dar în afara covorului roșu TOȚI sunt învingători. Felicitări tuturor participanților și, nu în ultimul rând, părinților pentru susținerea sportivilor!
Kyokushin-Kan International Camp se încheie cu a doua ediție a competiției BGN Kumite Superfight, unde concurează cei mai buni luptători din Kyokushin-kan din România. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Budo Gym Napoca, coordonat de Sensei Viorel Tătar, cu participarea lui Kaicho Hatsuo Royama.” arata edilul Boc

Leave A Comment