WIZZ AIR CREȘTE FRECVENȚELE A TREI RUTE DIN CLUJ-NAPOCA

December 20, 2022
157 Views

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România, cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic[1] pe plan global, anunță astăzi creșterea frecvențelor pe trei rute operate de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj către Bruxelles Charleroi, Milano Bergamo și Paris Beauvais. Biletele sunt disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

 

Ruta Cluj-Napoca – Bruxelles Charleroi este acum operată cu până la șapte zboruri pe săptămână. Frecvența rutei Cluj-Napoca – Milano Bergamo a fost crescută la 11 zboruri săptămânale. În plus, ruta Cluj-Napoca – Paris Beauvais este acum operată cu până la nouă zboruri pe săptămână.

 

Daria Sergeeva, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Suntem încântați să oferim mai multe zboruri convenabile către diverse destinații dorite de călătorii clujeni. Odată cu creșterea frecvenței pe cele trei rute operate de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, ne-am adaptat oferta de zboruri la cererea pieței locale, oferind alternative de călătorie la preț redus cât mai multor pasageri. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm călătorii la bordul zborurilor Wizz Air către frumoasele orașe Bruxelles, Milano și Paris.”

[1] Potrivit CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022

Leave A Comment

%d bloggers like this: