Opera Nationala Romana Cluj-Napoca : Spectacolele lunii noiembrie

November 3, 2022
157 Views

…….

În 9 noiembrie, cortina se va ridica pentru opereta Văduva veselă de FRANZ LEHÁR, o comedie fermecătoare presărată cu intrigi și aventuri comice despre Hanna, tânăra, bogata și seducătarea văduvă, și despre Danilo, bărbatul care, într-un final se predă în fața dragostei, toată acțiunea desfășurându-se pe o muzică plină de vervă, împletită cu dialoguri amuzante.

Pătrundem în universul verdian, vineri, 11 noiembrie, cu una dintre cele mai cunoscute opere ce prezintă tragedia bufonului Rigoletto și decăderea acestuia, într-o poveste despre gelozie, răzbunare și sacrificiul suprem. Descoperă în opera Rigoletto de GIUSEPPE VERDI dacă blestemul aruncat asupra bufonului se va adeveri și cine va plăti într-un final atitudinea zeflemitoare a sa!

Rămânem în aceeași atmosferă și miercuri, 16 noiembrie, și îți propunem o altă capodoperă verdiană, Bal mascat de GIUSEPPE VERDI. Opera impresionează printr-o poveste medievală plină de pasiune, în care onoarea și prietenia sunt lucruri sfinte, triunghiurile amoroase sunt cele mai dureroase tabuuri, iar trădarea, cu sau fără mască, se plătește scump. Află ce se ascunde în spatele elegantelor măști de bal!

Biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul www.bilete.ro, și la Agenția de Bilete a Operei în sediul inițial, vizavi de Opera Națională Română din Cluj-Napoca, de luni până vineri în intervalele orare 11:00 – 13:00, respectiv 14:00 – 17:00.

Leave A Comment

%d bloggers like this: