Tișe – Probabil anul viitor UNTOLD se va desfășura după alte reguli și în alte condiții.

August 9, 2022
339 Views
Președintele Consiliului Județean Cluj , Alin Tișe, arata ca la anul probabil ,festivalul UNTOLT se va desfășura după alte reguli și în alte condiții.
Arătăm ca , Stadionul Cluj-ARENA . este in proprietatea Consiliului Județean Cluj, iar aici isi monteaza UNTOLD scena principală . PUNCTUL CENTRAL  pentru cei care cumpară bilete la festival .
Pe scena principala de la Stadion concerteaza cei mai reprezentativi artisti ai festivalului.
Parcul Central si Stadionul sunt esentiale pentru UNTOLD.
Pe stadion se aduna cei mai mulți festivalieri .
Untold 2022 s-a terminat.
Probabil anul viitor se va desfășura după alte reguli și în alte condiții. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, mă refer strict la provocările vieții de zi cu zi și modul de desfășurare a festivalurilor, în funcție de realitatea globală.
Vom vedea!
Am petrecut patru nopți fantastice pe Cluj Arena, împreună cu familia și câțiva prieteni, discret, și cu bună dispoziție.
Felicitări organizatorilor!
Clujenii și cei care au venit la festival din diferite colțuri ale țării și ale lumii, au creat o atmosferă extraodinară!
Să ne revedem sănătoși!” arată Tișe  intr-o postare pe facebook

8 Comments

  1. EUGEN said: "Bravo TISE Stadionul e pentru sport -nr 1 apoi festivaluri Sa tina untoldul la Sala Polivalenta . la Boc ACASA".
  2. RARES said: "festivalul art trebui sa se numeasca UNT-OLD-BOC".
  3. ioana-maria said: "A trebuit sa plec din cluj , de acasa . BUMMM BUMMM BUM TOATA NOAPTEA , PANA LA 7.00 DIMINEATA / Parcul mare nu-i a clujenilor ? Daca nu cumperi bilet la UNTOLD NU POTI INTRA IN PARC ca-i ingradit CU GARD DIN METAL ! Tranvaiul nu circula 10 zile si se merge cu autobuzul . CINE PLATEȘTE DIFERENTA DE PRET SI POLUAREA ???".
  4. SERGIU said: "Domnule, de ce nu faceti publica chiria care se incaseaza de CJ pentru stadion - defalcat pe spatii si zile - si daca refacturati consumurile de utilitati, in ce cantitate si ce cuantum banesc? Postati facturile!".
  5. MIHAI said: "Felicitări, eu cred ca trebuie o schimbare...începând cu locatia , scena , decor și multe alte aspecte..".
  6. ION said: "De ce de revelion nu am avut artificii, iar in timp de război ne treziți noaptea cu bubuituri de artificii pentru un festival? E normal așa?".
  7. CSABI said: "Luați exemplu domnul Emil Boc de la Tomorrowland.".
  8. uIST TOATA VIATA said: "U Cluj joaca la Medias Cat costa deplasarea , inchirierea stadionului , etc iar la Cluj e UNTOLD CARE STRICA GAZONUL . U Cluj e pedepsita de untold ? Rusineee Poate nu postati comentariu ca tineti cu Boc Haide U".

Leave A Comment

%d bloggers like this: