Cluj-Napoca : Primul festival de muzica Christian Pop-Rock din Romania reuneste artisti din toata lumea

July 9, 2022
279 Views

Stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca va fi gazda, în perioada 15-16 iulie, a primului festival Christian Pop-Rock organizat în România, eveniment care va reuni artişti consacraţi din toată lumea.

“Un nou festival se lansează pe scena românească: HeartBeats Festival, primul festival de Christian Pop-Rock, are loc pe Cluj Arena în 15-16 iulie 2022. HeartBeats Festival, locul unde inimile bat împreună în acelaşi ritm, invită tinerii să se bucure de o experienţă cu totul nouă de eveniment. Primul festival de muzică Christian Pop-Rock din România are loc pe Cluj Arena, în 15-16 iulie 2022! Două zile de muzică live cu artişti celebri din America, Europa şi Australia şi speakeri de renume internaţional. În cele două zile de festival, pe scena Cluj Arena vor urca 10 formaţii din ţară şi din străinătate, artişti renumiţi în industria internaţională de profil: Jeremy Camp (SUA), Planet Shakers (Australia), Austin French (SUA), 4UBAND (Ucraina), Tabăra 477 (Ro), Sanctus Pro Deo (Ro) şi alţii. Alături de ei, speakeri precum Nick Hall şi John Maxwell – unul dintre cei mai cunoscuţi experţi mondiali în leadership – vor aduce experienţa lor remarcabilă de lideri şi de predicatori”, se arată într-un comunicat trimis, miercuri, de organizatori.

Potrivit sursei citate, HeartBeats Festival este un produs cultural inedit, un concept nou de eveniment, centrat în jurul creştinismului şi al unui altfel de entertainment, care invită la exprimarea libertăţii, a bucuriei în vremuri de nesiguranţă, la speranţă şi unitate indiferent de confesiunea religioasă.

“Este o realizare extraordinară că putem organiza în România cel mai mare festival de Christian Pop-Rock din Estul Europei. A fost nevoie de mult curaj pentru această primă ediţie a HeartBeats Festival şi suntem recunoscători partenerilor care au lucrat cu noi pentru a o face posibilă. Într-o lume care ne oferă noi motive de nesiguranţă în fiecare zi, HeartBeats este un spaţiu al speranţei şi unităţii, un loc în care să ne simţim bine împreună şi să celebrăm căutarea sensului personal şi colectiv”, declară, conform comunicatului, Lucian Mustaţă, organizator HeartBeats Festival.

…..

Leave A Comment