OPERA APERTA 2022: RIDE ON HARMONY, JOI, 30 IUNIE 2022, ORA 21:00, PIAȚA UNIRII

June 30, 2022
278 Views

“Pentru prima dată în România, în cadrul celei de a VI-a ediții a festivalului , pasiunea pentru operă și cea pentru motociclete se întâlnesc în powered by Rombat. Șase artiști ai Operei Naționale Române, toți motocicliști pasionați, vor schimba smoking-urile și rochiile de seară cu ținute de bikers, într-un concert cu motoare, lumini puternice și hit-uri internaționale.

Soliștii Florin Estefan, Diana Țugui, Iulia Merca, Cristian Mogoșan și Simonfi Sandor vor fi acompaniați în această aventură de celebrul pianist Mihai Diaconescu, cel care a făcut deja înconjurul marilor scene ale lumii, începând cu Filarmonica din München, la doar 12 ani.

Ride on Harmony, oferit publicului în parteneriat cu Transilvania Bikers, va fi un veritabil drive-in pentru motocicliști, care sunt așteptați la concertul din Piața Unirii pe două roți.

Concertul dă șansa artiștilor clujeni să aducă la viață hit-uri internaționale reorchestrate, precum Nel blu di pinto di blu (Voalre), Maria de Buenos Aires, I feel pretty, Parla piu piano din celebrul film The Godfather, My way sau Don’t stop me now, semnat de The Queen.

Intrarea la acest concert este liberă pentru public.

Opera Aperta este realizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj și al Asociației „Opera 2 You”.

Foto : captura, operacluj.ro

Leave A Comment

%d bloggers like this: