Vreme caldă şi ploi aproape zilnic, în unele zone. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

May 4, 2022
314 Views

Vremea va continua să fie caldă în toată țara, în următoarele două săptămâni, însă va ploua aproape zilnic, potrivit meteorologilor.
…..
TRANSILVANIA
Media maximelor termice va fi în creștere până în jurul datei de 6 mai, când va atinge 20 de grade, apoi va începe să scadă, astfel că în 11 mai, aceasta va ajunge să se situeze în jurul a 16 grade. În intervalul următor se va încălzi, iar în ultimele zile, media maximelor va avea variații între 20 și 23 de gade. Media minimelor termice va fi de 3-4 grade în prima dimineață, se va situa în jurul a 7 grade în intervalul 7 – 10 mai, în 11 mai va fi cu 2-3 grade mai scăzută, iar în zilele rămase va fi în creștere, pentru ca la finalul perioadei de prognoză să revină la 6-8 grade. Până în 3 mai, doar izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată, apoi se vor semnala averse aproape zilnic.
…..
LA MUNTE
Pe tot parcursul intervalului de prognoză, în general, media maximelor termice va avea variații între 7 și 12 grade, iar a minimelor între 1 și 4 grade. Vor fi averse zilnic, pe suprafețe mici, apoi pe arii relativ extinse.

Leave A Comment

%d bloggers like this: