Jandarmii clujeni la datorie de 1 mai

În acest sfârșit de săptămână, aproximativ 500 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, alături de colegii polițiști vor fi angrenați în spațiul public pentru ca aceste zile să fie petrecute în condiții de siguranță.

Concomitent cu menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, vom veghea şi la buna desfăşurare a evenimentelor sportive, culturale și religioase care vor avea loc în această perioadă.

Recomandăm cetățenilor să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor, să acorde atenţie sporită bunurilor şi obiectelor personale, să evite implicarea în  incidente și să solicite imediat intervenţia jandarmilor atunci când situaţia o impune.
Totodată, jandarmii vor  fi prezenți  în zona stațiunilor montane și pe traseele turistice adiacente, unde vor acționa pentru informarea și îndrumarea turiștilor, dar și pentru a interveni în cazul producerii unor incidente nedorite.

Le recomandăm ca de fiecare dată când sunt martori ai unor situaţii deosebite cum ar fi apariţia unor animale sălbatice, să sune la 112, să nu încerce să intervină, să nu hrănească animalele sălbatice şi să nu se apropie de ele pentru a le filma sau fotografia.

Leave A Comment

%d bloggers like this: