Cum să te autorecenzezi, pas cu pas, până la data de 15 mai

April 23, 2022
208 Views

Cum să te autorecenzezi, pas cu pas, până la data de 15 mai:
Pasul 1: Accesezi www.recensamantromania.ro și completezi formularul de preînregistrare. Ai nevoie de o adresă de e-mail validă și să completezi câteva date preliminare.
Pasul 2: Primești pe adresa de e-mail indicată un link prin care accesezi chestionarul propriu-zis.
Pasul 3: Citește cu atenție explicațiile din meniu apoi completează datele solicitate în formularul de autorecenzare. După completarea tuturor răspunsurilor, apasă pe secțiunea FINALIZAT pentru a încheia procesul.
Pasul 4: Dovada autorecenzării cu ajutorul căreia se poate obține ziua liberă plătită se generează automat pe www.recensamantromania.ro / secțiunea VERIFICAREA AUTORECENZĂRII, introducând CNP-ul.
ATENȚIE! Dacă autorecenzarea nu a fost realizată corect, vei primi o eroare și nu vei putea genera dovada de autorecenzare. În acest caz, trebuie să reiei pașii de mai sus pentru a încheia corect procesul.
Beneficiile autorecenzării:
Zi liberă plătită
O singură persoană poate recenza întreaga familie
Proces simplu, comod, rapid și sigur
Ai nevoie de asistență sau de informații?
Call Center pentru informații: 0371-789142
luni – vineri 09:00-19:00
sâmbătă – duminică: 11:00-15:00.
Dacă nu ești familiarizat cu mediul online, te ajutăm să te autorecenzezi la unul dintre centrele special amenajate: BTarena, Clubul Pensionarilor Grigorescu, Clubul Pensionarilor cinema Dacia, Clubul Pensionarilor Zorilor, Baza Sportivă Gheorgheni, Clubul Pensionarilor cinema Mărăști, Clubul Pensionarilor Someșeni, Primăria Iris, complexul Iulius Mall – pe holul din proximitatea caselor rapide – magazinul Auchan și complexul Comercial Iris – pe holul din proximitatea magazinului Auchan.

Pentru informații despre întregul proces de recensământ accesează www.recensamantromania.ro sau www.primariaclujnapoca.ro

Întrebări frecvente: https://www.recensamantromania.ro/intrebari-frecvente/

Sursa : https://www.facebook.com/CasinoCluj

Leave A Comment

%d bloggers like this: