Alimentul de post considerat cel mai bun medicament natural. „Înnoiește” sângele și curăță rinichii

March 28, 2022
460 Views

În Postul Paştelui, vă propunem să nu neglijaţi urzicile. Tocmai pentru că au atâţia nutrienţi!

Urzicile detoxifiază organismul, stimulează sănătatea sistemului imunitar, ajută la îmbunătățirea circulaţiei sângelui, cresc nivelul de energie, ameliorează simptomele menopauzei și curăță rinichii de excesul de toxine.

Urzicile ajută rinichii să scape de toxine

Detoxifierea organismului

Gama largă de substanţe nutritive benefice găsite în urzică reprezintă un detoxifiant ideal pentru organismul nostru. Ca substanţă diuretică, urzica poate asigura de asemenea eliminarea rapidă a toxinelor din organism. Urzica poate îmbunătăţi eficienţa absorbţiei de nutrienţi a intestinului, asigurându-se că procesele digestive funcţionează fără probleme, prevenind astfel acumularea de toxine periculoase.

De asemenea, stimulează sistemul limfatic, ajutând organismul să scape de toxinele în exces. Ca urmare a faptului că este o bogată sursă de nutrienţi, urzica este recomandată în diete, dar şi în timpul postului!
Rinichii şi vezica biliară

Urzica a fost mult timp cunoscută ca o substanţă diuretică, dar poate afecta de asemenea şi rinichii într-un mod diferit. Acesta poate ajuta la descompunerea pietrelor din rinichi şi vezica biliară, prevenind agravarea. De asemenea, ca diuretic, urzica ajută rapid la eliminarea toxinelor, protejând astfel împotriva infecţiilor vezicii urinare şi a excesului de retenţie de lichide (edeme).

Consumul de urzici, benefic la menopauză și pentru circulație

Ajutor în sarcină

Ceaiul de urzică este adesea recomandat pentru femeile care sunt însărcinate. Mai mult decât atât, urzica va contribui la stimularea producţiei de lapte, făcând astfel mult mai uşor procesul de alăptare al nou-născutului.

Menstruaţia şi menopauza

……

Leave A Comment