Gheorghe Surubaru ,City Manager – Primăria Cluj Napoca continuă operațiunea de reformare a coronamentelor arborilor din municipiul Cluj-Napoca.

Primăria Cluj-Napoca – prin serviciul Spații verzi – alături de Eco Garden Construct și sub îndrumarea inginerilor coordonatori, continuă operațiunea de reformare a coronamentelor arborilor din municipiul Cluj-Napoca.
Această acțiune se desfășoară în special pentru protecția și conservarea spațiilor verzi și în același timp pentru eliminarea crengile care asigură un pericol pentru, cabluri sau clădiri. Așadar, în următoarea perioadă clujenii vor observa treptat apariția unei estetici în cauza a arborilor din orașul nostru.
Ultimele intervenții de săptămână trecută au fost realizate în paralel cu cele destinate asociațiilor de proprietari pe următoarele străzi: Alexandru Vlahuță, Donath, Calea Dorobanților, Observatorului, Unirii.
De asemenea, reprezentanții Asociații de proprietari/locatari care doresc să toaletarea unor arbori din perimetrul zonei verzi aferente asociației sunt invitați să completeze cererea de pe site-ul instituției: https://e-primariaclujnapoca.ro/registratura/cereri/…
Tutoriatul pentru depunerea cererii poate fi vizionat pe canalul de YouTube al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca: https://youtu.be/6UL-L8aBuZY

Leave A Comment

%d bloggers like this: