Cele 9 alimente pe care trebuie să le consumi în luna aprilie 2022

March 24, 2022
103 Views

Suntem deja în plină primăvară și, odată cu ea, începem să ne gândim la fructele și legumele proaspete caracteristice acestui anotimp.

Luna aprilie vine cu pași repezi, și cum specialiștii ne recomandă o dietă bogată în fructe și legume, vă oferim câteva sugestii despre ce astfel de alimente să consumați în aprilie.

Căpșuni
Căpșunile sunt considerate afrodisiace, nu numai datorită formei și culorii lor, ci și pentru că favorizează circulația sângelui, ducând astfel la creșterea libidoului. Aceste fructe sunt foarte bune pentru sistemul imunitar, dat fiind conținutul mare de vitamina C.

Lămâi
Lămâile sunt disponibile din toamnă până în vară. Mai ales în această perioadă, însă, unele dintre ele pot avea mici pete maronii pe coajă, dar nu trebuie să le evitați. Lămâile sunt foarte bogate în vitamina C și acid citric și au proprietăți antioxidante remarcabile.

Papaya
Papaya este un fruct tropical, originar din Mexic și cultivat în diferite regiuni ale lumii. Are un conținut mare de apă, în jur de 90%. Datorităa acestui procent ridicat de apă, papaya este un diuretic excelent.

Alimente numai bune de consumat în aprilie: Dovlecelul
În luna aprilie încep să apară dovleceii și, cu toate că vara este anotimpul lor, consumul de dovlecei este recomandat oricând. Florile plantei sunt și ele comestibile, având o aromă foarte delicată.

Ananasul

…..

Leave A Comment

%d bloggers like this: