Vreme deosebit de rece pentru această perioadă. Prognoza meteo pe două săptămâni

March 8, 2022
332 Views

Vremea va fi deosebit de rece pe parcursul acestei săptămâni, la nivelul întregii ţări, însă după data de 14 martie, valorile termice vor fi în creştere.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a publicat, luni, prognoza valabilă pentru perioada 7 – 20 martie.

Transilvania

În Transilvania, în prima săptămână de prognoză, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între -2 şi 2 grade şi a minimelor între -7 grade în prima dimineaţă şi -14 grade în ultima. În cea de-a doua săptămână se va încălzi, iar media maximelor va ajunge să atingă în ultimele zile 10 – 12 grade şi a minimelor între -3 grade şi -1 grad. Temporar, se vor semnala precipitaţii în general slabe cantitativ, cu o probabilitate mai mare în perioada 7 – 9 martie, dar şi după 16 martie.

…..

La munte

La munte, în prima săptămână de prognoză, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între -10 şi -2 grade şi a minimelor între -17 şi -10 grade. În cea de-a doua săptămână se va încălzi, iar media maximelor va ajunge să atingă 2 – 4 grade, în timp ce minimele vor oscila între -4 şi -3 grade. Temporar, vor fi precipitaţii aproape în fiecare zi, dar mai ales în primele, precum şi în ultimele zile ale intervalului de prognoză.

Leave A Comment

%d bloggers like this: