Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) aloca peste 161 milioane lei pentru servicii de dezvoltare de software si sisteme informatice

December 29, 2021
403 Views

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) alocă 161,372 milioane lei, fără TVA, pentru diverse servicii de dezvoltare de software şi sisteme informatice, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Obiectul achiziţiei îl reprezintă transformarea digitală a administraţiei publice din România.

“Autoritatea contractantă intenţionează să dezvolte noi sisteme informatice, utilizând un concept nou în România, respectiv construirea acestor sisteme informatice, în etape succesive logice, specifice proceselor de dezvoltare software, fiecare lot reprezentând un segment din procesul de dezvoltare software”, se precizează în anunţ.

Achiziţia implică încheierea unui acord-cadru. Contractul este împărţit în 11 loturi şi va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate – preţ. Ofertele se pot depune pentru unul, mai multe loturi, sau pentru toate loturile. Conform anunţului, valoarea totală estimată, fără TVA, este 161.372.178 lei.

Astfel, Lotul 1 prevede Servicii de analiză de business, Lotul 2 – Servicii de analiza tehnică; Lotul 3 – Servicii de dezvoltare software…..

…..

Leave A Comment

%d bloggers like this: