Ședința extraordinară a Consiliului Județean Cluj convocată de îndată, miercuri, 15 decembrie 2021, ora 11.00, prin videoconferință

December 15, 2021
213 Views

Consiliul Județean Cluj informează reprezentanții mass-media în legătură cu faptul că miercuri, 15 decembrie 2021, cu începere de la ora 11.00, se va desfășura ședința extraordinară a deliberativului județean, convocată de îndată.

Ședința de consiliu județean se va desfășura exclusiv online, prin intermediul unei platforme web dedicate ce permite realizarea de videoconferințe prin live streaming.

Menționăm faptul că ședința deliberativului județean va fi transmisă, de asemenea, live, pe pagina oficială de Facebook a Consiliului Județean Cluj, Consiliul Judetean Cluj.

Pe ordinea de zi a ședinței se află un singur proiect de hotărâre și vizează repartizarea, pe unități administrativ-teritoriale, a sumei de 1.746.320 lei, corespunzătoare cotelor defalcate din impozitul pe venit, încasat suplimentar în anul 2021. Proiectul supus dezbaterii poate fi consultat pe pagina web a Consiliului Județean Cluj, la adresa https://www.cjcluj.ro/proiecte-de-hotarare.php.

            Amintim faptul că, potrivit Legii bugetului de stat, suma încasată suplimentar din impozitul pe venit se constituie fond la dispoziţia Consiliului Judeţean şi se repartizează U.A.T. -urilor în vederea susţinerii programelor de dezvoltare locală și a celor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, respectiv pentru cheltuieli de funcţionare care nu pot fi finanţate din venituri proprii.

Leave A Comment

%d bloggers like this: