Ludovic Orban – Astăzi am luat decizia de a înființa partidul Forța Dreptei

December 15, 2021
182 Views

“Am semnat astăzi, alături de colegii mei din Parlament, actul de constituire a partidului Forța Dreptei.

Este o obligație morală pentru noi aceea de a continua să-i reprezentăm pe cetățenii români care ne-au acordat votul, care și-au pus încrederea și speranțele la alegerile parlamentare, și de a pune bazele acestei formațiuni politice de centru-dreapta.
Este o necesitate politică întrucât conducerea PNL a decis să nu-și mai reprezinte alegătorii și să fie a 5-a roată la căruța PSD. Nu noi am părăsit Partidul Național Liberal, ci conducerea PNL a părăsit oamenii care au avut încredere în noi și care ne-au acordat votul. Ei, cei din conducerea PNL, au săvârșit o gravă trădare, preferând să stea la guvernare în bagajele PSD, să aducă la guvernare adversarul politic al tuturor celor care cred în democrație autentică, în stat de drept, în libertatea economică și în dezvoltarea României.
Astăzi, România dinamică, România activă, România cinstită și corectă, România care poate să asigure dezvoltarea țării nu mai are reprezentare politică într-o formațiune cu adevărat de centru-dreapta.
Doctrina partidului este o sinteză modernă a tuturor ideilor, valorilor, principiilor și soluțiilor validate de timp, care au ca sursă curente ideologice precum liberalismul, conservatorismul și creștin-democrația. Obiectivul nostru este de a prezenta candidați la toate rândurile de alegeri, atât la alegerile locale în toate comunitățile, cât și la alegerile parlamentare, europarlamentare sau prezidențiale.
Este o construcție pe termen lung, o construcție serioasă, care presupune un mod corect, cinstit, onest, loial, de a face politică și-i așteptăm pe toți cei de bună-credință să ne fie alături.”

Leave A Comment

%d bloggers like this: