PNL confirmă că va negocia cu PSD

October 23, 2021
360 Views

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, lucrează, sâmbătă, cu echipa de experți ai Partidului Național Liberal și cu reprezentanții Uniunii Democrate Maghiară, conduși de Hunor Kelemen, pentru a definitiva programul de guvernare, anunță reprezentanții Guvernului.

Reprezentanții Guvernului au transmis că premierul desemnat Nicolae Ciucă, împreună cu echipa de experți ai Partidului Național Liberal și cu reprezentanții Uniunii Democrate Maghiară, conduși de Hunor Kelemen, au continuat, sâmbătă, la Palatul Victoria, să lucreze la programul de guvernare, pentru actualizarea și compatibilizarea acestuia.

Ciucă, împreună cu președintele PNL, Florin Cîțu, a avut și o consultare cu reprezentanții minorităților naționale, altele decât cea maghiară, pentru a conveni liniile de colaborare în programul de guvernare și de susținere parlamentară.

Reprezentanții Guvernului transmit și ei ceea ce a spus și președintele PSD, Marcel Ciolacu, și anume că premierul desemnat a avut o convorbire telefonică cu liderul PSD, „în care s-a convenit ca negocierile politice dintre cei doi să aibă loc după finalizarea Programului de guvernare, precum și după analizarea celor zece măsuri urgente propuse de PSD”.

Leave A Comment

%d bloggers like this: