Valeriu Stoica – PNL ar da dovada de imaturitate crasa daca il propune tot pe Citu. Ar insemna agravarea crizei politice”

October 7, 2021
223 Views

Valeriu Stoica, fost presedinte al PNL, considera ca o eventuala decizie a PNL de a-l nominaliza din nou pe Florin Citu pentru functia de premier ar fi o „dovada de imaturitate crasa”. „Nu este posibil ca oamenii politici responsabili sa doreasca prelungirea crizei, pentru ca o asemenea propunere inseamna prelungirea crizei, agravarea crizei politice”, subliniaza Stoica.

“In acest moment Klaus Iohannis pare sa fi revenit, cel putin partial, cu picioarele pe pamant. In urma cu o luna spunea ca nu este nimic ingrijorator in Romania. O alta observatie, a culpabiliza numai USR/PLUS pentru criza politica este o eroare. D-asta spuneam ca seful statului a revenit doar partial cu picioarele pe pamant. In urma cu o luna, criza politica a fost declansata de premierul Florin Citu…….

Nu stiu daca au luat (PNL) o asemenea hotarare in forul statutar, de a merge la consultari cu propunerea Florin Citu premier. In orice caz , presedintele le-a dat un timp de gandire de o saptamana. Nu inseamna ca daca PNL va veni cu o asemenea propunere, seful statului o va accepta. Echipa PNL, daca sustine o asemenea propunere, da dovada de imaturitate, face o dovada de imaturitate crasa. Nu este posibil ca oamenii politici responsabili sa doreasca prelungirea crizei, pentru ca o asemenea propunere

inseamna prelungirea crizei, agravarea crizei politice”, a spus Stoica la RFI.

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a anuntat, marti seara, ca PNL nu va propune in acest moment un nou premier si ca va astepta ca PSD, USR si AUR sa vina cu un candidat pentru postul de prim-ministru.

„Majoritatea grupurilor politice din Parlament ne-au contactat deja ca sa discutam despre viitor. Noi nu discutam, ii asteptam pe dansii sa vina cu o propunere de premier. Ii asteptam sa vina impreuna, propunerea noastra este neschimbatta, este Florin Citu.

Nu mergem la Cotroceni cu o propunere. Ii asteptam pe cei de la USR si pe noii aliati sa vina cu propuneri”, a declarat Rares Bogdan la Antena 3.

Leave A Comment

%d bloggers like this: