Sora ii indeamna pe liberali sa-l aleaga pe Orban: „Nu dati vrabia din mana, oameni buni, pe cioara nebuna de pe gard”

September 24, 2021
184 Views

Filosoful Mihai Sora anunta ca il sustine pe Ludovic Orban in cursa pentru sefia PNL si le recomanda delegatilor la Congresul PNL din 25 septembrie sa nu dea vrabia din mana pe ”cioara nebuna de pe gard”.

”Amandoi au probleme cu aratatorul. (De ce, oare, trebuie sa scoti gheruta la vedere cand vorbesti?) Insa unul isi pune, in dimineata aceea, cravata si costumul – semn, din punctul meu de vedere, ca-si respecta publicul. Cauta sa gaseasca privirea celuilalt – ca in orice dialog in care oamenii, atunci cand dezbat un gand, o idee, chiar se privesc in ochi.

Tin cu Ludovic Orban, se-ntelege. Este, de departe, mai echilibrat, mai demn. Si mai inteligent. O inteligenta pe care sper s-o aiba si alegatorii din partid: nu dati vrabia din mana, oameni buni, pe cioara nebuna de pe gard”, a scris Sora pe pagina sa de Facebook.

“Amândoi au probleme cu arătătorul.
(De ce, oare, trebuie să scoți gheruța la vedere când vorbești?)
Însă unul își pune, în dimineața aceea, cravata și costumul – semn, din punctul meu de vedere, că-și respectă publicul. Caută să găsească privirea celuilalt – ca în orice dialog în care oamenii, atunci când dezbat un gând, o idee, chiar se privesc în ochi.
Țin cu Ludovic Orban, se-nțelege.
Este, de departe, mai echilibrat, mai demn.
Și mai inteligent. O inteligență pe care sper s-o aibă și alegătorii din partid:
nu dați vrabia din mână, oameni buni, pe cioara nebună de pe gard.”
Mihai Șora

Leave A Comment

%d bloggers like this: