Peste 10.000 de spectatori WonderPuck 2021

September 13, 2021
307 Views

Cea de-a cincea ediție a Festivalului Stradal WonderPuck a reunit un  număr neașteptat de mare de spectatori în ultimul weekend de vacanță.

În cele trei zile ale Festivalului de la Cluj-Napoca, la spectacolele,  concertele, atelierele și show-urile din Piața Unirii au luat parte în  jur de 8.300 de persoane. De asemenea, evenimentele din curtea  Muzeului de Artă au atras aproximativ 1.100 de spectatori, în timp ce  la Muzeul Etnografic al Transilvaniei au participat peste 350 de  persoane. Totodată, la manifestările găzduite de Magic Puppet au fost  prezenți aproximativ 150 de oameni. Nu în ultimul rând, curtea  Castelului Bánffy de la Bonțida s-au bucurat de spectacolele de joi, 9  septembrie 2021, prima zi de festival, mai mult de 300 de copilași.  Astfel, numărul total al spectatorilor prezenți la WonderPuck 2021. În  total, în jur de 10.200 de spectatori au luat parte la programul  WonderPuck5.
Manifestarea a adus la Cluj-Napoca și Bonțida peste 40 de evenimente  de teatru de păpuși și animație, concerte, expoziții, workshopuri,  ateliere de creație și multe surprize pentru cei mici, dar și pentru  cei mari. Au urcat pe scenă artiștilor clujeni, dar și din toată  România, precum și trupe de teatru și artiști din cinci țări (Ungaria,  Germania, Turcia, Republica Moldova și Italia).
Proiectul a fost realizat de Teatrul PUCK, Asociația ESUA, cu  sprijinul Consiliului Județean Cluj, Primăriei și Consiliului Local  Cluj-Napoca, Administrației Fondului Cultural Național și Clubului  Lions.

Parteneri: Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Muzeul Etnografic al  Transilvaniei, Transylvania Trust, Magic Puppet, Leo Club, Asociația  Prietenii lui Puck, OVB, Banca Transilvania, Turkish Airline, Group  Transilvae, PMA Invest, Spot Optik, Stegăroiu și Asociații, Amprenta  Advertising, Narativo.ro, Verdino, Bronto, Nippon Food, Modular  Housing Transilvania, Copyland Trading, Supercom, Inspectoratul Școlar  Județean Cluj, Universitatea „Babeș-Bolyai”, Universitatea de Arte și  Design, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară și  Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Leave A Comment

%d bloggers like this: