Ludovic Orban: „PNL nu are nicio datorie față de președintele Iohannis. Dimpotrivă!”

September 11, 2021
154 Views

Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Dâmbovița, că PNL nu are nicio datorie față de președintele Klaus Iohannis. Liderul PNL a mai spus că cei din echipa lui Florin Cîțu au pierdut în el un prieten, pe care l-ar fi putut avea tot restul vieții, „dacă aveau un pic de obraz”.

„Eu cred că PNL nu are nicio datorie față de președintele Iohannis. Dimpotrivă! Eu am convingerea că președintele PNL trebuie să fie ales de membrii PNL, cu mintea lor, cu gândirea lor și cu sufletul lor. Eu cred că președintele PNL trebuie să fie îndatorat și legitimitatea lui să se bazeze doar pe votul dumneavoastră, marea oaste a PNL. Și vă asigur, în același timp, că după ce voi câștiga, va fi același parteneriat de succes cu președintele României, așa cum a fost în cei toți patru ani de zile cât am fost președintele PNL și am câștigat aproape toate bătăliile pe care le-am dus”, a spus Orban, citat de Mediafax.

Acesta a afirmat că de trei luni trăiește „cea mai grea perioadă a vieții” : „Să vezi oameni care șterg toate postările din ultimii patru ani de zile, postări în care spuneau adevărul, nu mă lăudau, spuneau adevărul. Normal că m-au lăudat când am dărâmat Guvernul PSD reunind, practic, parlamentari din șase grupuri politice diferite împotriva unui partid care avea 47% în Parlament. Normal că te laudă lumea, recunoșteau adevărul, nu încercau să mă laude pe mine ca să câștige funcții. Sigur că mulți m-au lăudat și ca să câștige. Dar au șters postările, nici măcar postările obiective nu le-au lăsat. Oameni în care am crezut, ăsta-i adevărul, oameni în care am investit”, a spus președintele PNL.

El a dat exemplul lui Robert Sighiartău, „pe care nu cred că îl cunoșteați când vi l-am propus secretar general al PNL” și care acum este în echipa lui Florin Cîțu.

Leave A Comment

%d bloggers like this: