Cîțu: Am trimis demisiile miniștrilor USR PLUS și propunerile de interimari la Cotroceni

September 8, 2021
235 Views

Premierul Florin Cîțu a spus, miercuri, că a trimis la președintele Klaus Iohannis demisiile miniștrilor USR PLUS din Guvern, împreună cu propunerile de interimari care îi vor înlocui.

“Am trimis demisiile și propunerile la palatul Cotroceni”, a declarat Florin Cîțu, înainte de ședința conducerii PNL, la sediul de partid.

Acesta a convocat o ședință a Biroului Politic Național al PNL pentru a vota rezoluția ca toți parlamentarii partidului să susțină demersurile Guvernului și “să nu facă vreun demers împotriva propriului guvern indiferent de funcția pe care o au”.

„PNL nu face guvern cu PSD. Să fie foarte clar, PNL nu face guvernare cu PSD. Foarte clar vom face acest lucru în interior.

Cine face demersuri împotriva propriului guvern se va supune consecințelor propriului statut. Mi se pare bizar să faci demersuri propriului partid.

Orice demers împotriva propriului guvern, este inadmisibil așa ceva”, a mai precizat Cîțu.

Potrivit surselor, Cîțu ar urma să preia Ministerul Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu pe cel al Transporturilor, Cseke Attila ar putea fi numit la Sănătate, Tanczos Barna la Cercetare și IT, Virgil Popescu ar putea prelua Ministerul Economiei, iar Lucian Bode pe cel al Justiției.

Leave A Comment

%d bloggers like this: