Cluj-Napoca : Aeroportul Internationala “Avram Iancu” , premiat la Air Transport Awards 2021 de la Atena

Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” din Cluj-Napoca a fost premiat la Air Transport Awards 2021, eveniment care a avut loc la Atena.

“Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj a obţinut distincţia ATN Corporate Award cu ocazia Air Transport Awards 2021. Ceremonia a avut loc vineri la Atena, odată cu Summer Aviation Forum 2021, eveniment la care au participat lideri din industria transporturilor aeriene. Premiile Air Transport 2021 au fost organizate de Hermes – Air Transport Organisation, ATN – Air Transport News şi ALA – America Latina Aeronoticias”, se arată într-un comunicat trimis, sâmbătă, de aeroportul clujean.

Potrivit comunicatului, în cadrul ceremoniei Air Transport Awards 2021, alături de Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca au mai obţinut distincţii personalităţi, organizaţii şi companii prestigioase din aviaţie.

“Suntem deosebit de onoraţi pentru distincţia acordată Aeroportului Internaţional Cluj cu ocazia Premiilor Air Transport 2021. Efortul aeroportului clujean de recuperare a traficului, în august 2021 am ajuns la 80% din numărul de pasageri înregistraţi în august 2019, şi gestionarea cu succes a activităţii în perioada unei crize fără precedent pe plan mondial sunt apreciate la nivel internaţional. Dedicăm acest premiu angajaţilor aeroportului pentru efortul, devotamentul şi profesionalismul pe care le-au dovedit în această perioadă”, a declarat directorul general al Aeroportului Internaţional “Avram Iancu”, David Ciceo.

…..

Foto : politiadefrontiera.ro

 

Leave A Comment