In loc sa-l “SCHIMBE “pe Cîțu din pozitia de Prim-Ministru , Iohannis “STRIGA” la USR PLUS ampificand CRIZA politica

September 4, 2021
226 Views

Președintele Klaus Iohannis declară, sâmbătă, că “nouă alianță creată în aceste zile între USR PLUS și AUR este un afront adus românilor care, la alegerile parlamentare de anul trecut, au decis prin votul lor drumul pe care trebuie să meargă țara noastră”.

“Solicit USR PLUS să cumpănește foarte bine implicații asocierii cu obiectivele promovate de AUR și să pună punctele acestor gesturi politice iresponsabile, dacă trebuie să respecte electoratul și să se întoarcă la masa dialogului, pentru a găsi împreună cu partenerii din Coaliție o soluție viabilă și rațională de a debloca actuală situație “subliniază șeful statului, într-un mesaj transmis pe pagina sa de  Facebook .

Șeful statului apreciază că, “prin alianța cu un partid care nu respectă valorile occidentale, USR PLUS trădează voința cetățenilor care și-au pus speranțele într-o coaliție de centru-dreapta, care să dezvolte România”.

“Noua alianță creată în aceste zile între USR PLUS și AUR este un afront adus românilor care, la alegerile parlamentare de anul trecut, au decis prin votul lor drumul pe care trebuie să meargă țara noastră (…) Este un semnal îngrijorător și extrem de grav că un partid care reclamă că are valori democratice și acest reformist se altele cu un partid cu viziuni antagonice față de valorile euro-atlantice ale României “, adaugă președinții Iohannis.

Totodată, șeful statului arată că “prin decizia de a semna și a depune o moțiune de cenzură împotriva propriului guvern, USR PLUS sa discreditat iremediabil în fața românilor, a propriului electorat”.

“Dinamitarea Coaliției și compromiterea iremediabilă a întregului pachet de reformă asumat prin program de guvernare riscă să arunce România într-o profundă criză economică și socială. Dezvoltarea comunităților din România este absolut necesară și nu se poate încerca blocarea ei de către USR PLUS doar pentru un joc politic meschin “, a mai susținut președintele Klaus Iohannis, în mesajul său.

Se pare ca presedinele Iohannis il “dirijeaza” pe Citu in actiuni sale “nedemocratice”

Ma intreb : In Romania e democratie sau DICTATURA!

Leave A Comment