SUPERCOM a castigat ๐‹๐ˆ๐‚๐ˆ๐“๐€๐“๐ˆ๐€ ๐๐„๐๐“๐‘๐” ๐’๐„๐‘๐•๐ˆ๐‚๐ˆ๐”๐‹ ๐ƒ๐„ ๐’๐€๐‹๐”๐๐‘๐ˆ๐“๐€๐“๐„ ๐๐„ ๐‹๐Ž๐“๐”๐‹ ๐Ÿ โ€“ ๐‚๐ฅ๐ฎ๐ฃ-๐๐š๐ฉ๐จ๐œ๐š, ๐‡๐ฎ๐ž๐๐ข๐ง ๐ฌ๐ข ๐๐ž ๐œ๐จ๐ฆ๐ฎ๐ง๐ž ๐๐ข๐ง ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฑ๐ข๐ฆ๐ข๐ญ๐š๐ญ๐ž

๐€ ๐…๐Ž๐’๐“ ๐…๐ˆ๐๐€๐‹๐ˆ๐™๐€๐“๐€ ๐‹๐ˆ๐‚๐ˆ๐“๐€๐“๐ˆ๐€ ๐๐„๐๐“๐‘๐” ๐’๐„๐‘๐•๐ˆ๐‚๐ˆ๐”๐‹ ๐ƒ๐„ ๐’๐€๐‹๐”๐๐‘๐ˆ๐“๐€๐“๐„ ๐๐„ ๐‹๐Ž๐“๐”๐‹ ๐Ÿ โ€“ ๐‚๐ฅ๐ฎ๐ฃ-๐๐š๐ฉ๐จ๐œ๐š, ๐‡๐ฎ๐ž๐๐ข๐ง ๐ฌ๐ข 4๏ธโƒฃ3๏ธโƒฃ ๐๐ž ๐œ๐จ๐ฆ๐ฎ๐ง๐ž ๐๐ข๐ง ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฑ๐ข๐ฆ๐ข๐ญ๐š๐ญ๐ž

onsiliul Judeศ›ean Cluj a finalizat, prin intermediul Asociaศ›iei de Dezvoltare Intercomunitarฤƒ Eco-Metropolitan Cluj, licitaศ›ia publicฤƒ avรขnd drept scop delegarea, pentru o perioadฤƒ de 10 ani, a serviciilor de colectare ศ™i transport al deศ™eurilor municipale, pe Lotul 1. Acest lot cuprinde municipiul Cluj-Napoca, oraศ™ul Huedin ศ™i 43 de comune situate รฎn proximitatea acestora.

รŽn urma derulฤƒrii procedurii de evaluare a ofertelor depuse, a fost declaratฤƒ cรขศ™tigฤƒtoare propunerea รฎnaintatฤƒ de SC Supercom SA. Contractul va fi semnat dupฤƒ finalizarea perioadei de contestaศ›ii.
Lotul 1 cuprinde Zona 1 โ€“ municipiul Cluj-Napoca ศ™i 3๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ de comune: Aghireศ™u, Aiton, Apahida, Aศ™chileu, Baciu, Bonศ›ida, Borศ™a, Cฤƒianu, Cฤƒmฤƒraศ™u, Cฤƒpuศ™u Mare, Cฤƒtina, Chinteni, Ciurila, Cojocna, Dฤƒbรขca, Feleacu, Floreศ™ti, Frata, Gรขrbฤƒu, Geaca, Gilฤƒu, Jucu, Mociu, Pฤƒlatca, Panticeu, Sฤƒvฤƒdisla, Sรขnpaul, Suatu, Tureni, Vultureni ศ™i Zona 2 โ€“ oraศ™ul Huedin ศ™i 1๏ธโƒฃ3๏ธโƒฃ comune: Beliศ™, Cฤƒlฤƒศ›ele, Ciucea, Izvoru Criศ™ului, Mฤƒguri-Rฤƒcฤƒtฤƒu, Mฤƒnฤƒstireni, Mฤƒrgฤƒu, Mฤƒriศ™el, Negreni, Poieni, Sฤƒcuieu, Sรขncraiu, Rรขศ™ca.
โžก Reamintim, รฎn acest context, faptul cฤƒ pentru Loturile 2 ศ™i 3, care reunesc alte 35 de UAT-uri din judeศ›ul Cluj, licitaศ›ia a fost cรขศ™tigatฤƒ de acelaศ™i operator, care a รฎnceput deja sฤƒ efectueze serviciul de salubrizare.

Leave A Comment

%d bloggers like this: