Ludovic ORBAN castiga la Bistrita . Sighiartau pierde sprijinul propriei organizatii

Ludovic Orban:”Am vrut să fiu astăzi alături de Ioan Turc, primarul Bistriței, pentru a-l susține în alegerile interne din Organizația PNL Bistrița Năsăud, și îl felicit pentru câștigarea șefiei filialei, împreună cu noua echipă de conducere.
Organizația Bistrița îmi este extrem de apropiată. Am fost la picior, alături de membrii acestei filiale, în peste jumătate, dacă nu chiar în aproape două treimi din localitățile județului. Simt că aici, în Bistrița, sunt oameni adevărați, care stau pe propriile picioare și care decid cu mintea, cu inima și se bat cu PSD-ul indiferent de condiții.
Nelu Turc nu a fost în echipă cu mine, la Congresul din 2017, atunci l-a susținut pe Cristi Bușoi. Nu a pățit nimic, este președinte și alături de toți cei care m-au susținut în echipă, a fost parte la niște victorii strălucite. Nimeni în Partidul Național Liberal nu se aștepta ca Bistrița să fie pe locul 3 și la europarlamentare și la prezidențiale, iar la parlamentare, în ciuda unui context extrem de ostil, am câștigat alegerile în Bistrița, iar filiala a fost pe locul 8 în clasamentul național.
Pentru mine nu există discriminare între un membru PNL care provine din fostul PDL și un membru PNL care provine din vechiul PNL. Pentru mine există doar membrii ai Partidului Național Liberal, care pun osul la treabă, care se ridică și care contribuie la victoriile PNL.
Le-am transmis liberalilor că eu nu am dat afară niciun membru al PNL, dintr-o funcție publică, doar pentru că nu mă susține pe mine. Oamenii propuși de Organizația PNL Bistrița meritau să fie numiți în funcțiile de demnitate publică pentru care au fost susținuți. Nu sunt numiți nici astăzi! Era o minimă formă de respect față de această filială să fie numiți acești reprezentanți în funcții publice, și sunt convins că se va întâmpla acest lucru acum, după conferința județeană.
În această campanie internă din partid, am devenit sac de box pentru mulți colegi de-ai mei, însă nu vreau să mă plâng, pentru că sunt obișnuit. Sigur, mai mult sunt obișnuit să fiu atacat de PSD, nu de colegi de-ai mei. Cu toate astea, garantez că nu voi răspunde! Voi avea un mesaj pozitiv, le voi prezenta membrilor PNL proiectul meu, viziunea și obiectivele mele, și anume să păstrăm Partidul Național Liberal pe primul loc și să câștigăm toate alegerile din 2024.”

Leave A Comment

%d bloggers like this: